Viikkokatsaus!

Pienen flunssan pakottaman pakollisen tauon jälkeen pääsi taas palaamaan onneksi kuntoilun pariin. Toivottavasti sairastelut olisi nyt tällä erää tässä ja saisi itsensä vielä takaisin kuntoon ennen Aurajoen Yöjuoksua.

Juoksuliivin pukeminen ei ole niin helppoa kuin luulisi :)
Tämä viikko mentiin treenin kannalta aikalailla kevyesti ja kehoa kuunnellen. Viikon odotetuin hetki olikin lauantaina Vauhtisammakon järjestämä juoksumessut jossa pääsi kokeilemaan kenkiä,  juoksuliivejä ym. Itse odotin eniten polkujuoksu osuutta ja Salomon kenkien testausta sekä juoksuliivien kokeilua. Kiitos järjestäjille tästä mahdollisuudesta sekä hyvästä palvelusta jota paikalla sai. Löytyi omiin spekseihin täydellisesti sopiva liivi sekä istuvuudeltaankin hyvä. On täysin eri maailmasta kuin vanha reppu jota on tottunut käyttämään. Malli joka meni oitis hankintaan on Salomon Adv Skin 12.  Kengistä kokeilin salomonin malleja joita oli tarjolla, itselleni parhaiten istui Salomonin S-lab Sense Ultrat. Isoin ero noissa omiini on pito ja luottamus että uskaltaa mennä kunnolla. Istuvuus oli myös itselle liki täydellinen.

Lisää kuvateksti

Oli siellä normikenkiäkin testattavina. Kokeilin liki kaikkia malleja ja löytyikin itselleni sopiva. Ei mene heti hankintaan mutta kun aika koittaa tiedän että hankin Hoka One One Clayton 2 mallin kengät. Ei ehkä kymppiä niillä vedetä ennätyksiin mutta esim. puolikkaalle hyvät sekä tuntui todella hyviltä jalkaa ja hyvin vaimensivat iskutusta. Lyhyen kokeilun jäljiltä sanoisin että tuo helpotusta treeniin, pystyy vetämään enempi kovia treenejä varmasti noilla koska jalat eivät ole liian kovilla.
Hyvä ja antoisa tapahtuma siis ja siitä iso kiitos Vauhtisammakolle. Helpottaa kummasti miettimistä mitkä kengät hankkii kun pääsee niitä kokeilemaan. Sekä kun saa opastuksen miten kengät ja juoksuliivit laitetaan kiinni :)

Tässä vähän viikon treeneistä

Maanantai:
Juoksu: 12,6 km. Intervallitreeniä ja noin 1-3km vetoina noin 100-200m palautuksilla. Vauhdit pyörivät noin 4,40-4,55 välillä.

Tiistai:
Hieronta ja lepopäivä

Keskiviikko:
 Jooga , noin tunti.

Torstai:
 Juoksu: 4,8 km. Kohtuu kevyttä. Vauhtisammakolla ja oli enempi keskikehon hallintaan liittyviä harjoitteita sekä erilaisia loikkaharjoituksia. Kivat ja erilaiset treenit

Perjantai:
Pyöräily: Fitnesspyörällä. 17km ja noin 50min. Kohtuu kevyttä rullailua 123 keskisykkeellä
Sali: Voimatreeniä. Rinnalleveto 5*5. Painot 30- 52,5 kg. Tempaus 5*5 30-42,5kg. Kyykky 5*5 painoilla 80kg- 115kg. Ja vähän hihantäytettä supersarjana hauis 7-7-7 25kg ja vasarakääntö 3*10 10kg. Loppuun vielä vatsat. 3* 8 voimapyörä ja 3*10 8kg pallolla vatsat kiertoliikkeellä
Kehonhuoltona 35 minuuttia rullailua

Lauantai:
Juoksu: 6,2 km . Lähinnä kenkä testausta ja vauhdit vaihteli 4.10- 6.20 .
Polkujuoksu: 3.3 km. Kenkien testausta ja jo vähän happojakin jalkoihin. Kiitos hyvinkin nousevan reitin :)
Jooga: Noin 1 1/1h

Sunnuntai:
Maastopyöräily:  Fatbikella 21 km ja reilut 2 tuntia
Venyttely: dynaamisia venyttelyjä noin 1 tunti

polut sulat ja pyöräily maistuu 


       

Kommentit

 1. Moikka!

  Tulin kiittelemään, että kirjoittelit aikaisemmin Juoksukaverikirjapostauksen, jonka nykyversio (idea varmasti toisaalta) on Takomorunners-heimolaisilta. Nyt kokosimme yhteen kaikki löytämämme juoksukaverikirjapostaukset ja sinä sekä lukijasi olette erittäin tervetulleita lukemaan niitä sivuillemme.

  Juoksukaverikirja on edelleen auki ja sivuja riittää, joten kuka tahansa juoksunystävä voi kirjoittaa postauksensa sinne. Kiitos ja tervetuloa lukemaan juoksubloggaajien postauksia. =)

  http://www.takomorunners.com/2017/04/takomorunners-juoksukaverikirja.htm

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pitääkin käydä katsomassa mitä muut on kirjoittaneet

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut