Polkujuoksu ja tekniikan opettelua!

Polkujuoksu ja tekniikka, sellaisen polkujuoksukurssin Vauhtisammakko järjesti ja nyt oli eka kerta sitä.
Polkujuoksua heti aamusta !

Koko viikko on mennyt arvoituksella olenko juoksukunnossa tuohon ja kyllä tuo jalka sen tuntui kestävän, ehkä hieman nyt särkee enemmän mutta ei mitenkään pahemmin, onneksi :)Mikäs sen parempi avaus aamulle kuin polkujuoksua mahtavassa kelissä ja ohjattuna, ei äkkiä tule mieleen.

Paljon oli tullut osallistujia tuonne polkujuoksuun ja hyvä niin, josko muutkin innostuu siitä yhtä paljon kuin itse.


Koska meitä juoksijoita oli hyvin tuolla niin joukkoon mahtui jo konkareita sekä niitä jotka juoksivat ekaa kertaa poluilla. Hyvin pysyi kaikki mukana ja jokainen sai mennä oman tasonsa mukaan, toiset kovempaa ja toiset rauhallisemmin.

Treenit koostui kolmesta eri osioista ja oli pari eri reittiä.

Ensimmäinen oli teknisesti helpompi ja siinä sai ottaa tuntumaa polkujuoksun saloihin.
Reitillä oli polkua, hieman kalliota ja oli aika hyvä varsinkin ensikertalaisille.
Mikko siinä sitten reitin varrella aina antoi palautetta tekniikasta ja antoi neuvoa miten kannattaa siinä maastossa edetä.

Lämmittely kierrokselta!

Tuota lenkkiä mentiin aikamme ja tämän jälkeen olikin vuorossa mäkivetoja märähköllä kalliolla ja sen tekniikan opettelua.

Polkujuoksun viimeisenä osiona olikin hieman teknisempi reitti jossa oli hieman jo mutaakin joukossa sekä muutama puunrunko jotka loikittiin yli.

Hyvin tuli juoksijoita Vauhtisammakon kurssille!

Oli kyllä kiva että Vauhtisammakko mahdollistaa tämän ja saa vähän lisää vinkkejä tuohon polkujuoksuun.

Taisi polkujuoksu viedä muutaman muunkin mennessään, tai niin ainakin päättelen keskusteluista jotka koskivat mm. kenkiä joita kannattaisi käyttää polkujuoksussa.

Tarkkana kuunnellaan  ohjeita!

Harmi että itsellä jää seuraavat pari kertaa tältä kurssilta väliin mutta sitten taas pariin viimeisen kertaan onneksi pääsee :)

Kommentit

Suositut