Jäniksenä Ruissalojuoksuissa!

Vuoden tauon jälkeen oli taas paluu Ruissalojuoksuun ja ruisrääkkiin.
Kivaahan tuolla on aina juosta, joko omaa lenkkiä tai sitten Ruissalojuoksuja. Ehkä yksi suosikki paikoistani vaikka reitti ei se kaikkein nopein olekaan.

Luotettavan näköisen jänikset ?


Tänä vuonna piti mennä tekemään tuonne sellainen suht´koht kova treeni puolikkaan muodossa mutta suunnitelmiin tulikin muutos tuossa pari päivää ennen tapahtumaan ja päädyinkin jänikseksi. Sopi sekin hyvin ja sai mukavan lenkin siinä tehtyä :)

Hyvin suunniteltu puoliksi tehty
Onneksi olin jäniksenä koska muuten omasta juoksusta ei olisi oikein mitään tullutkaan, on taas ollut sellainen viikko että verensokerit sahaa ylhäällä ja vieläkin ylempänä... ahdistavaa ja tuskastuttavaa. Tuossa puolikkaan aikana mittailin paristi ja eka ok 9,2, seuraavaksi 13,6 ja viimeisen kerran kun mittasin niin 17.. että sellanen päivä noiden suhteen :)

Muuten juoksu ja vauhti pyrittiin pitämään niin tasaisena mitä se nyt vain on tuossa maastossa mahdollista. Tasaisella se on huomattavasti helpompaa ilman mäkiä mikä sekoittaa rytmiä aina.

Alkuun aloiteltiin hieman rauhallisemmin ja ylämäkiin himmailtiin hieman, alamäissä sitten aina kurottiin ero kiinni ja muutenkin ajat näytti menevän sinne minne pitääkin.

Ajat meni kilsoilla 4,54 ja 5,24 väliin, ei siis pahempaa heittoa koska joka juomapisteellä pysähdyttiin ja oli parit mäkisemmät etapit :)Tykkään kyllä suuresti olla jäniksenä. Se on ihan oma juttunsa. Suurinta iloa tuottaa kun saa kannustaa ja auttaa muita pääsemään tavoitteisiinsa. Toki tällä kertaa se maksoi sen että meidän bruttoaika meni neljä sekuntia yli tavoitteen mutta se annettaneen anteeksi koska muut juoksija oltiin saatu puskettua loppukiriin ja päätettiin vielä pysähtyä ennen maalisuoraa auttamaan ja jeesaamaan takana tulevaa juoksijaa :)

Oli kiva huomata siinä pari- kolme kilsaa ennen maalia että porukalta löytyi vielä virtaa ja tahdonvoimaa lähteä puskemaan loppukiriin :) Ja yhtä kivaa oli kuulla maaliviivan jälkeen kiitosta että meistä oli ollut apua ja muutama oli jopa tuossa maastossa tehnyt oman ennätyksen , onnea heille ja muillekin juoksijoille jotka olivat mukana :)

Maaliintulo meni kuten pitikin eli muiden perässä :)
Näin tällä kertaa Ruissalossa , seuraavana sitten onkin jo kulman takana odottelemassa Vaarojen Maraton ja sen jälkeen onkin tämä kausi taputeltu !

Voita seurata blogia myös Facebookissa My Dirty Fatbike
Ja Instagramissa Batjakke

Kommentit

Suositut