Suunnon kellojen testausta Hirvensalon alpeilla!

Eilen oli siis vuorossa vihdoin ja viimein kunnon tunkkausta mäessä.
Hirvensalo on tullut juoksukoulun myötä tutuksi

Vauhtisammakko järjesti mahdollisuuden testata ja tutustua Suunnon Spartan mallistoon ja hyvin innostuneesti kellot näytettiin otettavan testiin. Kiva huomata etten ole ainut kuka pitää kelloa tyylikkäänä :)

Navigointia, auttaa jopa minua eksymästä :)


Itse ajattelin testata oman kelloni ominaisuuksista Polkujuoksun Vuori ominaisuutta. Hirvensalon mäki sai nyt kelvata vuoreksi kun tuskin täältä nyt parempaakaan paikkaa löytyy mitkä voisi vuoreksi sanoa, näin ollen Hirvensalon Alpit sai toimia testialustana.

Lyhyesti mitä tuo harjoitustila pitää sisällään ja mitä ominaisuuksia siinä on!

*Polkujuoksu Vuori harjoitustila on suunniteltu jyrkillä vuoristopoluilla juoksemiseen ja sykkeen mittaukseen. Seuraa kiipeilynopeuttasi ja tehoasi käyttämällä kierroksia nousun aikana ja vertaa aikaa, nousua ja keskisykettä. Paluunavigointinäkymän avulla löydät helposti takaisin, vaikka et olisi valinnut navigoitavaa reittiä.

Huipulla!

Pieni moka kävi itsellä kellon kanssa etten huomanna painaa kierroksia kun kapusin ylös, näin ollen kellosta en heti nähnyt tuota dataa mutta Movescountista sen kyllä näin. Nousunopeutta kun vertasin niin aika kohtuu hyvin tehot pysyivät yllä vaikka koko kevät on ollut ilman tunkkausta. Sen huomasin että kun yhden kerran antoi palaa alusta loppuun kunnolla niin sen jälkeen ei ihan samoihin tehoihin yltänyt. Tuossa kovimmassa vedossa nousunopeus oli 32metriä minuutissa.

Likainen näyttö mutta näkynee nousumäärä kuitenkin

Muuten treenit oli juuri sitä mitä olen kaivannut, kunnon hapotusta alusta loppuun hyvinkin mielivaltaisilla ja epäreiluilla säännöillä.

Alkuun meidät jaettiin kahteen ryhmään , miehiin ja naisiin. Tarkoituksena oli juosta seprteeniä pitkin ylös. Naiset saivat tietenkin etumatkaa hieman sekä heille annettiin mahdollisuus antaa rankkua meille, punnerruksia tietenkin. Tuossa muutaman ekan vedon aikana ei paljoa nousua siis päässyt tulemaan, enempi punnerruksia :) Kolmas kerta sitten olikin jo päästely kerta. Lihakset lämpinä ja miehet päästettiin ensin. Olihan se sitten mentävä, kisavietti vei taas voiton vaikka piti hieman jalkojen takia himmailla.. no tuo unohtui kummasti ja kaiken päästelin menemään minkä jalat vain kantoi. Mäen päällä ekana ja voimat aikalailla käytettynä :)

Rännissä!

Siitä sitten pieni tauko ja vuorossa olikin sitten seuraava reitti, ränniä pitkin ylös. Ja koska aiemman otin kovin niin nythän oli tietenkin vuorossa veto missä katsotaan päivän kovimmat tunkkaajat :) Kohtuu hyvin jaksoi tuon vetää, loppupuolella alkoi painaa ja oli pakko ottaa muutaman askel kävellen, tahdonvoimalla sitten taas loppu väkisin jotenkin juoksua muistuttavalla tyylillä :)

Palauttelua alaspäin

Tuosta pieni toipuminen ja eikun uutta settiä, samaa putkea 20/10 sekunnin metodeilla. Eli 20 kovaa ja 10 palautumista ja porukkaa kokoon. Sama setti vedettiin myös serpentiinin puolelle, siinä osa porukasta sai luvan oikasta. Pitänee todeta että tuo 10 sekunnin palautuminen on yllättävän lyhyt:)

Loppuun olikin sitten vielä 20 minuutin kisa missä jaettiin ryhmä kahteen. Ideana oli että toinen puoli piti majapaikkaa ylhäällä ja toinen alhaalla ja tarkoitus oli ryöstää toisilta törppiä. Ja jottei olisi ollut liian helppoa ja vain tunkkausta niin sai antaa aina rankkua tässäkin.. ja vuorossa oli luonnollosesti burbeita.

Ihan hyvä määrä tuli kilsoja ja nousua !

Kivat treenit olivat, ehdottomasti lisää näitä kunnon hapotustreenejä. Suunnon kellotkin herätti mukavaa kiinnostusta, niitä voi muutan tilailla täältä Vauhtisammakon Suunto-verkkokauppa!Kommentit

Suositut