Katsaus menneen viikon treeneihin

Viime viikkoon mahtui jo onneksi jonkin verran juoksua. Jalka alkaa tuntua hyvältä, toki tietenkin nyt toinen puoli muistuttaa itsestään :)

Kävin siis alkuviikosta kokeilemassa jalan kuntoa ja kesti ihan hyvin Vauhtisammakon vetämän treenin. Kovimmat tehot jätin pois ja piti muutenkin ottaa hieman iisimmin, pelkkää aikomusta kuten niin usein ennenkin :)
Siitä siis lähti viikko käyntiin ja toiveet että Forssassa juostaisiin kasvoi. Viikko siis suunniteltiin sen mukaisesti että lauantaina juostaisiin kovaa puolikkaalla.  Forssan rapsa täältä!

Polkujuoksua ja mieli ja keho kiittää! 

Eli kevyehkö viikko. Yksi hieman kovempi juoksutreenit mikä oli hyvästä koska aiemmasta kovasta treenistä onkin iäisyys :) Muuten kehonhuoltoa , kevyttä maantiepyöräilyä ja kaikkea muuta puuhastelua.

Viikko päättyikin sitten eri tavalla mitä oli suunnitelmissa ja sunnuntaille tulikin mukaan polkujuoksua taas pienen tauon jäljiltä. Oli kivaa juosta poluilla taas ja hyvän ja sopivan reitinkin olivat taas ohjaajat suunnitelleet, jäi sopivasti virtaa alkavan viikon hapotuksiin :)
Turun maisemia ihastelemassa

Tässä viikon kuntoilut:

Maanantai:

Juoksu: 8,8 km ja 1h 21min. Intervalleja vedettiin ja matkat pyörivät 300m - 1,2km välillä. Vauhdit vaihtelivat 3,12 min/km - 5,10 min/km
Venyttely: 30min, dynaamisia venytyksiä

Tiistai:

Hieronta / Lepo

Keskiviikko:

Maantiepyöräily: Kevyttä kammen pyörittämistä. Keskivauhdilla 21,2 . matkaa kertyi 37 km ja keskisyke oli 120

Venyttely: 25 minuuttia

Torstai:

Juoksu: Kevyt lenkki ja testaus että ollaanko lauantaina viivalla, ja hyvältä tuntui. reilut neljä kilsaa ja vauhdit pyöri 4,20-5,0 välillä
Venyttely + rullailu 1h 10min

Perjantai:

Maantiepyöräily: 26,8 km ja keskivauhti kevyt 22,3 km/h
Venyttely 1h 20 min

Lauantai:

Juoksu: DNF Forssan Suvi-illasta, täällä tarkemmin Klik
Venyttely: 35min

Sunnuntai:

Polkujuoksu: 11, 1km ja 1h 36 min. Nousua näyttää olevan 203 metriä ja keskisyke oli 134. Kiva lenkki oli
Venyttely: 25 min
Nyt sitten jumpataan toisen jalan kanssa että saadaan juoksua pidettyä yllä, ja toivottavasti vähän taas kovempiakin treenejä. Jos muuten haluat katsoa tarkemmin mitä treenini tai muiden jotka kuuluvat Vauhtisammakon Juoksukoulun Movescount- ryhmään niin sen löydät täältä!


Kommentit

Suositut