Viikon treenit ja joulukuun kuulumiset!Lähes juoksematon viikko taas onnistuneesti takana, ehkäpä sitten jo tammikuussa taas säännöllistä juoksua :)

Tällä viikolla on vaan peilailtua itseään salilla!

Ihan liikkumatta toki ei olla oltu ja kerran kävin lenkilläkin tällä viikolla, matkaa taisi tulla 13km.
Muuten on viikko mennyt vähän ohitse, toki salilla on tullut käytyä rautoja kolistelemassa kolmisen kertaa ja tuntuu että alkaa taas kehitystä sielläkin tapahtumaan. Ainakin paikat ovat sopivasti arat niin luulisi että jotain on tapahtunut :)

Kehonhuoltokin on meinannut tällä viikolla unohtua tuossa muussa tohinassa ja massan keräämisessä. Pari kertaa toki on tullut rullailtua kunnolla sekä joogassakin tuli taas käytyä.

Ehkäpä tuo jooga alkaa jokusen viikon kuluttua maksamaan itseään takaisin ja juoksukunto ja varsinkin vauhti alkaisi taas nousemaan.

Muuten joulukuu meni aikalailla suunnitellusti.
Vähän sitä sun tätä tuli tehtyä ilman sen suurempia suunnitelmia.
Salilla taas alkoi voimatreenit ja pitää kyllä todeta että tykkään siitä ja niistä liikkeistä.

Tuntui tosiaan ettei ole tullut oikein juostua joulukuussa ja eipä sitä hirveästi olekaan. Suunnon movescount näytti että noin 90km on juoksua josta 20km polkujuoksua.
Eipä siinä ei ollut tarkoituskaan. Tammikuussa olisi aikomus taas nostaa hiljalleen kilsoja, alkuun pari ekaa viikkoa menee vähän rikkonaisesti mutta jos hiljalleen taas saisi normaalille tasolle.
Ehkä varovainen tavoite voisi olla että saisi sinne noin 150km paikkeille.

Tuota juoksemattomuutta sentään hieman paikkaa se että Fatbikella tuli pyöräiltyä sentään vajaat 50km, ei sekään paljoa ole mutta jotain sentää.

Salilla tulikin sentään oltua noin 10 tuntia ,ihan ok määrä ja siihen tuskin tulee suuria muutoksia.
Joogaa ja kehonhuoltoa tuli molempia noin viisi tuntia. Tuota joogaa saisi olla enemmänkin mutta ei vaan aika riitä kaikkeen.

Joulukuu taisi siis olla vuoden laiskin kuukausi , no tuli ainakin syötyä hyvin ja levättyä niin jaksaa taas aloittaa uuden vuoden hyvällä energialla :)

Tuli sitä muuten joulukuussa kuitenkin ensi vuoden kisakalenteria jo hieman suunniteltua, eli ei ihan pelkkää lepoa ja syömistä ollut kuitenkaan. Kisakalenterin löydät tästä!

Kommentit

Suositut