Tammikuun tunkkaukset!

Niin se on vuoden ensimmäinen kuukausikin jo takana.Tammikuu meni treenien osalta suunnitellusti. Juoksu meni fiiliksen mukaan kuten oli aikomuskin ja mitään superkovia treenejä ei montaa ollut. Lähinnä kovat treenit olivat noita tunkkauksia joita tuli tehtyä ja hyvä näin koska keväällä noita mäkiä tulee riittämään kisoissa. Vähän koko kuukauden juoksuja vaivasi tuo jalka joka tuossa syksyllä alkoi oireilemaan. Onneksi nyt sentään viimeisen neljä/viisi treeniä meni ok ilman oireita, ehkä se siitä taas tokenee.
Juoksukilometrien suhteen ei ollut mitään tavoitetta tälle kuulle ja hieman yllättikin että sain jopa yli 180km juostua hyvä määrä siis kertyi. Ensi kuussa ehkä tulee vähemmän koska on tarkoitus pitää pieni lepo tuossa ensi viikolla.

Salillakin tuli taas käytyä ja sieltäkin on tulossa ensi viikolla taukoa kunnes sitten taas uuden ohjelman kanssa uudella innolla. Sali on kyllä maistunut tässä viime aikoina ja hyvin onkin tullut siellä kehitystä, johtunee siitä että on taas ollut aikaa käydä kolmisen kertaa viikossa kolistelemassa rautoja.

Kehonhuoltoa on kanssa ollut ohjelmassa entiseen malliin, joogaa on pysynyt kuviossa ja hyvä näin. Alkaa nimittäin tuntua että jo tuo vähäinen määrä on alkanut tuottamaan tulosta.

Aloitin tammikuussa kanssa operaation painonpudotus. Noin 6-10kg pitäisi jollain ilveellä saada pois. Operaatio on aikalailla tuhoon tuomiottu jo tässä vaiheessa sillä paino ei tainnut tippua yhtään. Ruokavaliot ym. ei ole auttaneet asiaan mitenkään. Tuskaista mutta pitänee nyt jollain edes vähän saada pois niin olisi tuo juoksu hieman kevyempää.


Tässä vielä numeroina tammikuun treenit:

Juoksu: 181km josta polkujuoksua 49km
Kuntosali: Reilut 10h
Jooga: 5 1/2h
Kehonhuolto: 11 tuntia

Kaloreita paloi kuntoillessa reilut 26 000 kaloria!Näin tammikuu siis osaltani, mitenkäs sinun kuukauden treenit meni?

Kommentit

Suositut