Välillä kevyt treeniviikko!

Niin se viikko meni taas hujauksessa. Oli kaikin puolin hieman kevyempi viikko treenien suhteen. Salilta oli tarkoituskin hieman luistella tai ainakin himmailla ja tulikin sitten kokonaan lepoa sieltä.

Juoksua tuli ihan kohtuullisesti. Kilometrit ei mitään järin suuria mutta hyviä treenejä kuitenkin.

Viikko alkoi kuitenkin ihan uudella kokemuksella joka laittoi kyllä reidet solmuun muutaman päivän ajaksi. Kävimme siis töiden kautta testaamassa 3D Trip spinningiä ja paikkana oli kupittaan uusi M & M Kuntotalo. Kiva kokemus oli ja varmasti menen uudestaankin jos vain aikataulut antavat periksi. 

Hieman oli alkuun totuttelemista näyttöön ettei alkanut huimaamaan mutta kyllä se siitä lähti, kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus vaikka sitä itse Saatanan kehittelemäksi somessa jo huutelinkin :)

Juoksutreenit menivät taas viikonlopun kevyttä lenkkiä lukuunottamatta Vauhtisammakon valvovan silmän alla. Oli kovia vetoja ja ne menivätkin yllättävän hyvin, toki lopussa alkoi jalat kramppaamaan hieman. Tuo kramppaaminen onneksi johtui spinningistä ja loppuviikosta olikin jalat taas normaalit.

Polkujuoksu tuli taas myös mukaan, treeni oli toki lyhyt mutta kuitenkin. Hieman mietin missä kunnossa mahtaa polut olla mutta huoli oli turha. Priima kunnossa olivat ja Sarvan nastureilla oli hyvä painella.

Torstaille oli Vauhtisammakko kehitellyt murhamysteerin. Kiva että on noita yhteisiä treenejä muiden ryhmien kanssa. Omalta osalta treenit meni niin että päädyin aika nopeasti ruumishuoneelle tekemään lihaskuntoa kun oli väärä valinta kenkien suhteen treeneihin. Olisi pitänyt nastoilla lähteä mutta tulipahan treenattua sitten lihaskuntoa sentään.

Maanantai:

Spinning: 45 minuuttia ja keskisyke 153

Tiistai:

Juoksu:  11,1km ja 1h 18 min. Vetoja, alkuun vauhdit 4.30- 525 ja lopussa lyhempiä vetoja ja vauhdit noin 3,20 

Kehonhuolto: Venyttely 20min

Keskiviikko:

Polkujuoksu: 55min ja 6,8km
Kehonhuolto: HighRoller 35 min

Torstai:

Juoksu: 3,9km ja 1h 20min

Sunnuntai:

Juoksu: 9,4 km ja 1h 12min. Keskisyke 120
Jooga : 1h 30min
Kommentit

Suositut