Neljän tunnin juoksutreeni!

Lauantaina oli jälleen ohjelmassa ulrajuoksukoulun treenit ja tällä kertaa vuorossa neljä tuntia juoksua.

Eksynyt juoksija etsii ryhmää :)

Aiemmin viikolla oli taas aika tavata diabetes-lääkäri ja siellä vähän käytiin taas läpi mitä muuttaisi insuliinin suhteen että treenit ei olisi pelkkää syömistä.

Aiemmin kun olen vähentänyt pitkäkestoista insuliinia niin yöllä ovat arvot alkaneet nousta. Nyt tätä ei ole onneksi tullut vaikka vähenettiinkin aika rajulla kädellä. Toivottavasti nyt nuo menee niin ettei tarvitse tankata yhtä paljon kuin ennen, tässä kun on tullut noin 10kg lisää painoa muutaman vuoden aikana kun on joutunut syömään niin pirusti kesken näiden pitkien lenkkien.

Tällä kertaa koko neljän tunnin aikana riitti onneksi pari palaa bloksia ja pätkis suklaalevy, valtavan paljon vähemmän siis mitä esimerkiksi viikkoa aiemmin. Ja verensokeritkin oli koko tuon treenin ajan 8-12 välillä, loistavaa.

Toki tässä nyt pelottavasti alkaa käymään niin että enää minulla ei ollut parhaimmat eväät mukana, jäin toiseksi siinä. Pitää siis ottaa omansa taas ensi kerralla, mutta onneksi söin muidenkin eväitä ja en siis jäänyt ilman sipsejä :)

Ehdotettiin Annin kanssa vuorenvalloitusta, muut ei syttynyt idealle :)

Juoksu oli siis neljän tunnin setti, jokainen sai mennä omaa vauhtiaan ja Sammakkobiilin ovet avautuivat aina puolen tunnin välein jotta pääsi tankkaamaan ja juomaan.

Itselläni vauhdit pyörivät 5.30 -6,30 välillä , vähän riippui aina siitä minkä ryhmän kanssa juoksi.
Yhtään kovempaa ei kyllä ollutkaan haluja tai tarkoitus juosta vaan pitää se kevyenä ettei mene palautumiseen liikaa aikaa. Matkaa kertyi 34 kilometriä , hyvä määrä tuohon kohtaan.
On kyllä mukavaa puuhaa nuo pitkät lenkit hyvässä seurassa. Eilenkin meni ekat kaksi tuntia ihan huomaamatta oluesta ja jääkiekosta puhuen ja huonoja vitsejä kertoen.

Iso kiitos kyllä Vauhtisammakolle että järjestävät näitä. Yksin ei kyllä tulisi helpolla tehtyä näin pitkiä treenejä saatikka mietittyä reittejä ja tankkauksia ym.

Olut tastingissa palauttavaa :)

Nyt on vuorossa kehonhuoltoa ja eilisen jatkoista toipumista , huomenna sitten taas paluu treeneihin :)
Kommentit

Suositut