Diabetes , libre ja kehitys!

Kuten varmaan hyvin tiedätkin niin minulla on tyypin 1 diabetes. Koska tuo on läsnä minun päivittäisessä toiminnassa niin kaikki siihen ja sen seurantaan liittyvä kehitys on aina askel parempaan. Liikunta ja diabetes lisää täällä!
Kännykän näytöltä on helppoa tarkastella missä verensokeri on vaikkapa kesken palaverin!

Viime kevään tuo diabeteksen seuranta muuttui paljon kun Freestyle Libre tuli markkinoille ja onneksi sain sen käyttööni. Lisää librestä täällä!

Hyvin ottaa luvut vaatteiden läpi, vähän paksumman takin läpi ei niinkään hyvin lue
No nyt tuohon tuli lisää arkea helpottavia hommia, enää ei nimittäin tarvitse sensorin lukijaa vaan kännykkä ajaa saman asian.

Kännykästä löytyy kaikki mahdollinen tieto sensoroinnista!

Tuntuu ehkä pieneltä muutokselta mutta minulle se ainakin on iso muutos. Kännykkä nyt sattuu oleman poikkeuksetta aina mukana minne tahansa menenkin. Sekä nyt helpottuu myös hieman tuo ikuinen ongelma mihin tunkea kaikki mukana kulkeva välineistö.

 Eipä tällä erää muuta, pieniä muutoksia joista todella pidän ja jotka helpottavat elämää!

* Kuvat otti kollega, hänen blogi löytyy osoitteesta https://urbaaniisa.blogspot.fi


Kommentit

  1. Mielenkiintoista! Mistä tuon ohjelman saa ladattua? Vähentäisi mukana kulkevan romun määrää, vaikka lukulaite ihan kätevästi meneekin talvitrikoiden etutaskuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä se. Ei tarvitse ihan niin paljoa roudata tavaraa mukana. Appstore ta sit jos Android niin onkos sit playkauppa. Löytyy nimellä LibreLink

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut