Vähän pyöräilyä ja juoksua mahtui viikkoon !

Tällä viikolla tuli pitkästä aikaa taas kaivettua Fat Bike esille kaapista ja käytyä heittämässä kevyt lenkki pyörällä.
Fatbike pääsi taas tauon jälkeen poluille!
Olikin ensimmäinen kerta sitten kaatumisen kun hyppäsin läskipyörän päälle. Ei nyt mitään pelkoja ym. jäänyt kaatumisesta mutta kyllä sen huomasin että jotain oli jäänyt tuonne päähän siitä kun noita mutaisia polkuja päästeli menemään. Pari ensimmäistä kertaa kun Fat Biken eturengas hieman haki mudan päällä kohtaa missä mennä niin huomasi itsestä että siinä hieman pelästyi tilannetta. Alun jälkeen tuntuma sitten löytyikin taas ja mentiin vanhaan malliin :)

Pääsin vihdoin ja viimein kunnon juoksutreenienkin makuun tällä viikolla kun Vauhtisammakon treeneissä saatiin vetää vartiovuorella ylä- ja alamäki treeniä. Jottei treeni olisi liian helppoa ollut niin perässäpä vedettiin tietenkin autonrengasta , kivaa oli ja siitä se kova treeni taas alkaa :)

Mahtuipa viikkoon myös yksi pidempi juoksu kun oli ultrajuoksukoulun treenit. 15 kilometriä tuli kovinkin sateisessa ja tuulisessa kelissä vedettyä. Se hyvä tuossa on kun juoksee ryhmässä niin lähdettyä huonommissakin olosuhteissa, jos olisi yksin pitänyt mennä niin voin myöntää että varmasti olisi sohva ja Narcos voittanut :)

Täälläkin oli hetken talvista :)

Kesällä taisin kirjoitella täällä paljon joogasta ja lomien aikaan joogasinkin todella paljon. Enää aikataulut ei anna periksi joogata niin usein mutta tähänkin viikkoon löytyi kalenterista onneksi aikaa yhdelle jooga-tunnille :)

Maanantai : Maastopyöräily 11km ja noin tunti

Tiistai: Juoksu, mäkivetoja autonrengasta samalla raahaten. 4,2 km ja vähän reilu tunti. Nousua 142 metriä

Keskiviikko: Ultrajuoksukoulu, 15km ja 5,30 vauhdilla

Torstai: Jooga

Perjantai: Polkujuoksu, 10,3km ja 1h 30min. 136 keskisyke
Kommentit

Suositut