Juoksua, salia ja joogaa oli tämä viikko täynnä !

Juoksu, kuntosali, jooga ja kehonhuolto, niistä koostui tämän viikon treenit.

Maaginen fiilis kun pääsee juoksemaan poluille auringonlaskun aikaan !

Alkuviikosta pääsin aloittamaan uuden luvun juoksun saralla kun alkoi Vauhtisammakon järjestämän ultrajuoksukoulu. Ensimmäisellä kerralla käytiin hieman läpi mitä ultrajuoksu on  ja mitä tuleman pitää tuon kurssin aikana. Odotan paljon tuolta ultrajuoksukurssilta ja uskonkin että saan paljon hyötyä suoraan treeniin sekä paljon infoa ja vinkkejä koskien tuota ultrajuoksua.

Ultrajuoksukoulun treenit menossa!
Viikolla oli myös polkujuoksukoulun viimeinen kerta. Oltiin Maarian altailla juoksemassa ja kivaa oli tuokin taas. Iso kiitos allekirjoittaneelta Vauhtisammakon juoksukoululle että järjestävät näitä erilaisiakin juoksukouluja.

Vain rastit puuttuu..
Tuli käytyä myöskin oma polkujuoksu heittämässä tuossa Haunisten altailla. Molemmilla kerroilla kun tuli käytyä poluilla niin sai ottaa mukaan otsalampun koska tuo pimeä alkaa tulemaan vain aikaisemmin ja aikaisemmin. Viime vuosi tuli mentyä ilman kunnollista lamppua ja tähän pimeään aikaan ei sitten poluilla tullutkaan paljoa käytyä. Nyt olisi suunnitelmissa että kun on kunnon lamput hommattu niin josko tuon kerran viikkoon saisi kalenteriin mahdutettua että pääsisi luonnon helmaan juoksemaan.
Pitää kyllä todeta että tuossa pimeässä metsässä juoksemisessa vain otsalampun kanssa on jokin ihan oma fiiliksensä, on se aika maaginen tunne :) Suosittelen kokeilemaan.

Laatuaikaa poluilla :)
Kuntosalikin on siis tullut takaisin ohjelmistoon. Kolmisen kertaa tuli tällä viikolla salilla käytyä ja se onkin aikalailla maksimi mihin rahkeet tällä hetkellä riittävät.Kehonhuoltoa tuli myös mukavasti tehtyä. Kerran joogasin sekä sen lisäksi venyttelyä ja rullausta tuli tehtyä jokusen kerran.Tarkempaa dataa treeneistä löytyy movescountista, käy tsekkaan ja liity vaikkapa Vauhtisammakon ryhmään, ryhmän löydät tästä!Hyvä treeniviikko siis ja paikatkin on ehjänä. Tästä on hyvä jatkaa ensi viikkoon joka pitää sisällään ainakin juoksua. Kuntosali saattaa jäädä aikataulujen takia ensi viikolla väliin!

Kommentit

Suositut