Juoksumessut ja Hoka One One Speedgoat 2 testattu!

Menneen viikon kuntoilut ja juoksut on lyhyesti paketoitu :)
Juoksua tuli pari lenkkiä ja maantiepyöräilyä tuli sellaiset 50km. Vähän kehonhuoltoa ja sitten oli yksi tiukka treeni keskikeholle Vauhtisammakon vetämänä, se tuntui kylläkin vielä parikin päivää treenin jälkeen kehossa :)

Testaamassa uusia kenkiä, hyvät oli !


Viikko siis vietetty pitkälti levon ja jalan kuntoutuksen parissa.

Lauantaina oli siis Vauhtisammakon järjestämät juoksumessut. Isot kiitokset vielä tätäkin kautta että viitsivät noita järjestää.  

Porukkaa oli heti aamusta asti hyvin paikalla ja miksei olisi ollut sillä saihan siellä tutustua tuotteisiin sekä oli todella hyviä messutarjouksia tuotteista. 

Messut päättyi ohjattuun High Roller - tuntiin, teki hyvää :)

Itselläni ei ollut mielessä mitään hankintoja mutta tulihan niitä siinä tehtyä. Olisihan se ollut silkkaa tyhmyyttä jättää hyvät kengät ostamatta jos pilkkahintaan sai ja samoin tuli vähänä lisää kehonhuoltoon myös uutta työkalua hankittua.

Hyvä oli pito Hoka One One Speedgoat 2 kengässä 

Se mistä itse tykkään eniten noista messuista on tuo mahdollisuus päästä testaamaan kenkiä. On se kuitenkin ihan eri testata kunnolla juosten niitä kuin vain kaupan käytävällä. Itselläni jäi tällä erää testit testaamatta sillä olin itse tuon ajan opastamassa Suunnon kellojen testausta ja toisen testin ajan milloin olisi päässyt testaamaan polkujuoksukenkiä olin vetämässä bloggaajien-lenkkiä. 

Oli kyllä kiva päivä ja paljon tarttui mukaan uusia ideoita ja juttuja sekä kontakteja,seuraavia messuja odotellessa :)


Kävin myös testaamassa nopeasti paljon kehutut Hoka One Onen Speedgoat2 polkujuoksukengät .
Lyhyestä virsi kaunis, hyvät ovat ja ei ollut huono hankinta :)

Pari kertaa pitänee niitä vielä testata ja pähkäillä että uskaltaako niillä lähteä Vaarojen Maratonille vai ei.  Se mistä noissa speedgoat 2 kengissä eniten pidin oli pito, tuntui että kenkien pohja oikein imi kiinni kalliolle ja kenkään pystyi todella luottamaan. Toinen iso plussa oli vaimennus ja kengän keveys. Lyhyen testin perusteella ei paljon jalkapohjaan kivet ja juuret tuntuneet mutta silti tuntuma maaston oli hyvä. Menevät siis jatkoon itselläni. Ainut mikä mietityttää on että tuliko otettua puoli numeroa liian pieni koko vai onko tuo telottu jalka vielä hieman turvoksissa. Vähän sitä kyllä epäilen koska pari päivää sitten tuntui vanhoissakin kengissä oikea kenkä liian pieneltä.

Nyt siis lepo ja kuntoutus jatkuu paria pientä lenkkiä lukuunottamatta ja kroppa täyteen energiaa että jaksaa koluta Kolin kunnialla :)

Kommentit

Suositut