Syyskuun treenit!

Taas yksi kuukausi takana ja taisi olla treenauksen osalta vuoden vähiten aktiivinen kuukausi :)
Kuukauden kohokohtia, vuoren huiputusta Italiassa!

Oli kyllä suunnitelmissakin hieman himmailla juoksua ja treeniä syyskuun loppua kohden mutta ei ihan näin totaalista ja näin aikaisin , no eipä sille mitään voi jos ei pysy pyörällä pystyssä :)

Vieläkin yhtä koomisen näköinen astelma!
Juosta piti siis vähän enemmän mitä tuli juostua, sisällään ei harmita eikä haittaa nuo jääneet kilometrit koska ei se kunto minnekään katoa eikä tässä olisi ihmeitä pystynytkään tekemään ja kirimään kiinni keväällä jäänyttä tunkkausta. Se hieman harmittaa että oli aikomus vetää parit kunnon mäkitreenit että olisi ollut edes hieman valmiimpi Vaaroille. No eipä siinä, näillä mennään ja pitää olla tyytyväinen että jalka ei mennyt poikki ja vaikuttaisi siltä että luottavaisena voi lähteä Kolille ja luottaa että se kestäisi :)

Salikin jäi tässä kuussa kokonaan väliin. Alkukuu meni reissussa ja sen jälkeen oli tarkoitus taas alkaa ahertaa siellä ja oli jo uusi ohjelmakin tehtynä, no ehtiipä tuonkin sitten tuossa lokakuun puolella taas aloittaa :)

Kovinkin repaleinen kuukausi siis mutta ehkä sitten tulevat on ehjempiä :)


Tässä taas totuttuun tapaan kuukauden hikoilut

Juoksu : 85 kilometriä ja 10,5 tuntia.
Polkujuoksu : 36,5km ja 7,5 tuntia.
Maantiepyöräily: 76,5 km ja 3,5 tuntia
Fatbike: 23km ja 3, 5 tuntia
Kehonhuolto: neljä tuntia

Sellainen siis tämä kuukausi, nyt kohti Vaaroja ja sen jälkeen taas kovaa treeniä uusia haasteita :)Jänistely hommia oli myös syyskuussa !

Kommentit

Suositut