Testissä Sudio TRE kuulokkeet

Olen treenannut vuosia niin että kuuntelen samalla musiikkia, varsinkin salilla siitä saa lisävirtaa painojen nostoon. Juostessa ei ole tullut kuunneltua niin paljoa musiikkia johtuen siitä että juoksen harvemmin yksikseen ja toinen syy on se etten ole löytänyt itselleni sopivia kuulokkeita mitkä pysyisi korvilla eikä ala tippuilemaan kesken lenkin tai ärsyttämään. Pyöräilyssä menee tuo musiikin kuuntelu vähän fiiliksen mukaan, välillä kuunnellen välillä ei.

Hyvin pysyivät juostessa korvilla :)

Mutta siis nyt on muutama viime vuosi menty salin musiikin armoilla ja pyöräilyssä niin että on piuhat on joskus totaalisessa solmussa ja joskus vaan hieman.

Mutta nyt tähän tuli onneksi helpotusta ja saa salillakin kuunneltua omia voimabiisejä joilla raskaatkin raudat ovat kevyttä kauraa ja ei tarvitse pelätä että tempauksia ja muita tehdessä kännykkä lentää kattoon kun käsi jaa piuhaan kiinni tai että pyöräillessä kuulokkeet tippuisi päästä.
Juostessakin kävi jopa pysyivät kuulokkeet korvilla ja ei alkanut leuat puutumaan joka on käynyt monilla kuulokkeilla minulla.
Mitkä nämä ihme kuulokkeet sitten ovat jotka saavat miehen nostamaan salilla ennätyspainoja ja juoksemaan cooperin alle 12minuutin sekä pyöräilemään niin kovin että kumit sulaa alle ..??

Pyöräilyssäkin Sudio Swedenin TRE kuulokkeet ajoivat asiansa!

No ne ovat Sudio Swedenin TRE Bluetooth kuulokkeet jotka sain testiin.
Nämä TRE kuulokkeet istuu kyllä aktiiviseen elämäntapaani täydellisesti ja noissa kuulokkeissa on kolmet erikokoiset siivekkeet ja onnekseni löysin itselleni sopivat ja hyvin istuvat.
Tärkeä ominaisuus näissä on myös itselleni se että ne kestävät vettä ja hikeä myös, eli on siis suoraan suunniteltu kuntoiluun ja tuleviin syksyn sateisiin :)Äärimmäiset tärkeätä pyöräilyssä on turvallisuus joita kuulokkeet tukevat hyvin. Ne eivät pois sulje liikenteen ääniä vaan niissä on täysi äänenläpäisy ja voin siis tarkkailla ympäristöä kun pyöräilen.

Tässä muut tarkemmat speksit Sudio TRE bluetooth kuulokkeista

*Bluetooth 4.1
*akunkesto 9+ aktiivisena, 10 päivää valmiustilassa
*erinomainen mikrofonin äänenkirkkaus 
*Siri-ääniohjaus.
* Paino 35 grammaa
* Kantavuus 15 metriä
* Latausaika 10 minuuttia pika, 120 minuuttia täysi

Jos olet harkinnut itsellesi uusia kuulokkeita niin käypä tsekkaamassa Sudio Swedenin tarjonta Tästä ! Saat myös koodilla RUN15 - 15 % alennuksen koko tilauksesta ja pikatoimitus Suomeen on ilmainen !Seuraathan blogiani myös somessa:


Ja IG: batjakke


*yhteistyössä Sudio Sweden


Kommentit

Suositut