Suunto Spartan käyttöohjeet !

Itselläni on siis Suunto Spartan Ultra sykemittari. Ajattelin tässä nyt tuoda esille pienen avustuksen kellon käyttöönotolle ja perustoiminnoille. Jatkossa tulee vielä toinen postaus missä on vähän syvemmin vinkkejä ja niksejä joita kellossa on.* Kello laitetaan päälle painamalla yläpainike pohjaan

*Muuten kellossa voi liikkua valikosta toiseen joko noilla napeilla taikka näyttöä pyyhkäisemällä.

*Kello kysyy ekaa kertaa käynnistettäessä alkuasetuksia ym. ne voi vaihtaa myöhemmin toiseksi jos haluaa vaikka eri kielen valikoihin.

*Tämän jälkeen jos kello on uusi kannattaa se kytkeä tietokoneeseen ja ladata uusin käyttöjärjestelmä. Tämä tapahtuu laittamaa usb-kiinni kelloon ja toinen pää tietokoneeseen. Tietokoneelle pitää ladata ja asentaa Suunto-Link ohjelma, löydät sen täältä!*Pääset Harjoitus - valikkoon pyyhkäisemällä näyttö alaspäin. Napauttamalla näyttöä tai keskinappia painamalla pääset valitsemaan harjoituksen.

*Harjoituksen aikana ylänappi laittaa tauolle tai pääset lopettamaan harjoituksen.

*Keskinappia painamalla (älä pidä pohjassa) tai pyyhkäisellä vasemmalle pääset vaihtamaan kellotaulua ja näyttöä harjoituksen aikana.

*Näytön tietoja voi muokata omanlaiseksi Movescountissa ja laittaa siihen tietoja joita haluaa nähdä kesken harjoituksen tai kilpailun

*Alapainiketta painamalla saat kierroksen muistiin*Asetuksia voi muuttaa joko Movescountissa tai menemällä kellon asetuksiin, tämä tapahtuu joko pyyhkäisemällä näyttöä alaspäin tai ylänappulalla kunnes tulet asetukset-valikkoon.

*Asetuksiin pääset käsiksi painamalla keskinappia tai näyttöä painamalla. Asetuksissa voit muokata tietojasi, kellotaulua , yhdistää kellon puhelimeen ym.

*Aktiivisuuden seurantaan pääset liikkumaan joko pyyhkäisellä näyttö ylöspäin tai alanappulalla.

*Tulee esille Aktiviteetti kohta jossa näkyy askeleet. Näpäyttämällä näyttöä saat vaihdettua sen näyttämään kulutetut kalorit.*Pyyhkäisemällä näyttöä oikealle näet viimeisen viikon keskiarvot noista, pääset vaihtamaan mitä tietoa näytetään taas näpäyttämällä näyttöä

Tällä samalla logiikalla pääset liikkumaan kellossa ja tutkimaan mitä kaikkea siitä löytyy

Puhelimeen saat ladattua Suunnon Movescount -sovelluksen ja siirrettyä datan sinne talteen jos ei ole esimerkiksi tietokonetta saatavilla ja haluat siirtää tiedot talteen.


Kommentit

Suositut