Elokuun kuntoilut ja kuulumiset

Jaahas, aika niputtaa elokuu taas kansiin vaikka vielä olisi aikaa kuntoilla tälle kuulle niin minun kuntoilut on tältä kuulta tässä.

Tältä kuukaudelta jäi päällimmäisenä mieleen että taas alettiin hieman ottaa tehoja irti treeneissä, sekä salilla että varsinkin juoksun puolella. Juoksuun sitä olikin jo kaivannut heinäkuun grilliherkkujen jäljiltä. Tuossa mietin että milloinkohan on viimeksi ollut kesän jäljiltä näin heikossa kunnossa mitä tänä vuonna :) Eipä tuo haittaa ja äkkiä se kunto takas löytyy mutta normaalisti on koko kesä vedetty kovaa ja nyt oli heinäkuu taukoa ja Vauhtisammakon treenit jatkuivat vasta elokuussa, ja laiskottelut kyllä huomasi treeneissä :)


Kuva PNM Trail. Kiva kisa oli vaikka menikin miten meni :)

Yksi kisakin mahtui elokuulle ja se oli heti siinä alussa, eli Paavo Nurmi Trail polkujuoksu, siitä lisää täällä! Muita kisoja ei ollutkaan ja hyvä näin. Syyskuu tulee menemään myöskin enempi treenatessa ja Vaaroille valmistautuessa, toki siinä on Ruissalo juoksut välissä ja puolikas siellä mut se mennee treenin kannalta.

Kesällä kirjoittelin kuinka on jooga taas löytynyt mukaan kuvioihin (lisää täältä!) ja onneksi se on vieläkin pysynyt, toki ei tietenkään niin paljoa ole ollut aikaa joogata mitä lomalla mutta vähän sentään :)

Lääkäriltäkin tuli hyvää palautetta ja se otettiin ilolla vastaan. Saan siis pitää libren ja vaikka paljon harrastan niin silti on tasapaino kohdallaan diabeteksen kanssa ja oli pitkä verensokerikin kohdillaan just eikä melkein, kerrassaan loistava uutinen oli kyllä :)

Kuten huomaa niin tässä kuussa mentiin jo välillä kovaakin :)

Tuntuu että toistan itseäni mutta edelleen harmittaa kuinka vähän ehtinyt pyöräilemään , josko vielä tässä hetken ehtii maantiefillarilla suhautella ennen talven tuloa..  masentavaa!Samoin pitää kait siellä uimassakin yrittää käydä useammin kuin kerran kuukaudessa :)

Tässä taas kuukauden treenit tilastoina !

Venyttelyä 12 tuntia 45 minuuttia
Juoksua 9 tuntia 25 minuttia ja 70 kilometriä
Polkujuoksua 8 tuntia 23 minuutta ja 65 kilometriä
Kuntosali 6 tuntia 20 minuuttia
Jooga 6 tuntia 10 minuuttia
Maantiepyöräilyä 7 tuntia 12 minuutta ja 151 kilometriä
Fatbike 3 tuntia ja 28 kilomtetriä
Uintia 40 minuuttia

Vähissä on Mobsterin ulkoiluttaminen kesällä ollut!
Näin elokuussa, ihan suht ok meni. Juoksua olisi ehkä saanut olla enemmän mutta parit treenit jäi välistä pikkukremppojen takia ja pitää vähän muitakin lajeja harrastaa. Syyskuussa mennään minkä ehtii ja on järkevää ennen himmailua ja valmistautumista Vaarojen Maratonille !
Kommentit

Suositut