Viikko taas treenattu lämmössä!

Vähän jäi vajaaksi tämän viikon kilometrit ja treenit muutenkin aiotusta.

Toki näiden mäkien kävely käy kyllä jalkojen voimatreenistä ihan hyvin ja ei tuosta keventelystä haittaa ole , itseasiassa ensi viikolla ajattelin pitää todella kevyen viikon ja vain parit treenit ottaa koko viikolle.

 Ihan pelkkää kävelyä ja nesteiden tankkausta ei sentään tämä viikko ole ollut vaan on siihen vähän mahtunut treeniäkin.

Juoksua tuli neljänä aamuna ja matkaa noin 30km koko viikolle. Piti vähän enemmän juosta mutta ei saanut itseään aamusta ylös sängystä riittävän aikaisin niin jäi vähän lyhyemmäksi.

Tehot olivat tälläkin viikolla maltillisia ja enempi pk-lenkkiä tuli vedettyä ja maasto sitten piti huolen että jalat sai sopivaa hapotusta kuitenkin :)

Kehonhuoltoa on tullut tehtyä sellaiset neljä tuntia, sitä voisi tässä lämmössä kyllä tehdä enemmänkin.
Huomaa kyllä miten lihaksisto tykkää tästä lämmöstä ja palautuu paljon paremmin sekä normaalin jumit loistaa lähes kokonaan poissa olollaan:)Tässä kun on viimeiset pari kuukautta enempi ja vähempi taas säädellyt noita insuliinien annoskokoja niin hieman mietitytti miten täällä ne elää, mutta nehän on ollut paremmalla tasolla täällä. Toki meinaa ja karkaakin aamuöisin hieman ylös mutta ei enää niin pahasti mitä hetki sitten. Ehkä se balanssi taas alkaisi löytymään siihenkin tämän pienen turbulenssin jälkeen.


Kommentit

Suositut