Tunkkausta, hyvä määrä juoksua ja vähän salia!

Hyvä treeniviikko taas takana, alkaa hiljalleen taas juoksu sujumaan tauon jäljiltä :)

Salilla tuli pidettyä vähän iisimpi viikko välillä. Normiliikkeet ja sarjat tuli tehtyä mutta painot olivat luokkaa välimalli, ensi viikolla taas salilla kovaa ennen kokonaista lepoviikkoa.

Maanantaita kun vielä oli lunta ja talvista!
Juoksu siis kulki ihan kohtalaisesti tällä viikolla ja jalkakin oli suht ok. En tiedä sitten johtuneeko siitä ettei tullut vedettyä kovia vauhteja vai olisiko kehonhuolto taas tuottanut tulosta.
Juoksua kertyi noin 43km tälle viikolle ja oli nyt toinen viikko putkeen kun kilometrit menevät sinne minne ne olen ajatellutkin, lisää näitä määriä.

Viikko startattiin juoksun osalta Liedon vanhaltalinnalta jossa mentiin taas poluille Vauhtisammakon porukan kanssa. Jotain maagista tuossa pimeässä ja lumessa juoksemisessa otsalamppujen kanssa on, vahva suositus että menet kokeilemaan. Itse treenin otin suht iisisti koska tiedossa oli että tulee kova viikko juoksuun. Reitti oli helppokulkuinen ja siitä johtuen vauhditkin pyöri siinä 5.00-5.30 paikkeilla vaikkei kaikkea laittanutkaan peliin. Lopussa vielä hieman tunkattiin mäkeä jossa tuli kyllä säästeltyä paukkuja, joskus sitä osaa sentään tuonkin puolen eikä aina sata lasissa :)

Polkujuoksua talvisissa olosuhteissa

Tiistaina olikin sitten sitä vuorossa jonka takia säästelin. Kalenterissa luki Vauhtisammakon Ultrajuoksukoulun tunkkaustreeni :)
Vartiovuorelle lähdettiin porukalla ja alkuun olikin armollinen Mikon suunnittelema reitti jossa juostiin jokainen omia vauhteja vuoren halki toiselle puolelle ja takaisen. Mäet ovat kohtuu pitkiä tuolla reitillä mutta eivät mitenkään älyttömän jyrkkiä , oliskohan noin 400 metriä molempiin suuntiin. Tuota mentiin sellainen 45 minuuttia nonstoppina.


Toinen osio treenistä olikin sitten Annin kehittämä tapporeitti. Aika taisi olla suht sama mitä mentiin mutta mäet olivatkin huomattavasti jyrkempiä ja reittiin tuli myös portaita. Ihan koko aikaa ei tuossa kyennyt juoksemaan vaan välillä oli laitettava kävelyksi.  Superhyvä treeni oli ja noita pitäisi lisää saadaa että selviää kevään koitoksista kunnialla. Toki liian usein ei voi koska kyllä tuosta otti hetken toipua :)


Maanantai:

Sali: Tunti , yläkroppaa
Polkujuoksu: 10km 1h 26 min
Venyttely: 20min

Tiistai:

Liikkuvuusharjoittelu: 50 min
Juoksu: Tunkkausta, 1h 50min. 14,4km ja nousua tuli 628 metriä
HighRoller: 25min

Keskiviikko:

Kuntosali: 45min. Koko kehoa läpi, tempauksia ym.
Jooga: Reilu tunti, Pure Movella

Perjantai:

Sali: 45min, kyykyt ym. kevyesti
Juoksu: PK-Lenkki, keskisyke siinä 120. 9,5km ja 1h 10min

Lauantai:

Juoksu: PK-Lenkki, keskisyke siinä 120. 9,5km ja 1h 10min

Sunnuntai:

Jooga: 50 min kotona
HighBaller: 1h 30 min, koko kroppa läpi

Löysäilyä salilla

Kommentit

Suositut