Juosten uuteen vuoteen!

Jaahas, se on vuoden eka viikko treenin osalta vedetty läpi. Sopiva rytmi tämä että alkuviikko treenataan ja viikonloppu rellestetään isolla kirkolla :)

Varovainen aloitus tuli tehtyä treeniin , vähän totuttelua taas kovaa treenaamiseen niin henkisesti kuin fyysisestikin. Pitää kyllä myöntää että vaikka nuo lomat ja pyhät on kivoja niin kyllä tasaisessa arjessakin on sitä jotain mistä pidän. Ehkä se on varsinkin tuon treenin säännöllisyys ja sitä myöden verensokereiden parempi ennakoitavuuskin mikä tekee siitä miellyttävämpää.


Treenit siis aloitettu mutta kehonhuoltoakaan ei ole unohdettu vaikka joogaan ei tällä viikolla ehdikään. Kotona tehty venyttelyt ja rullaukset tietenkin ja niiden lisäksi taas tuli käytyä Kimmon käsittelyssä (Klik klik ). Käynnin opetus että pitää muistaa tuota yläkroppaakin huoltaa eikä vain jalkoja :)

Vuoden eka lenkki!

Tämän lisäksi uutena kokeiluna myös joogahierontaa (Lisää täältä! )
Suosittelen vahvasti ainakin kokeilemaan, itse kokeilin ja varmasti tulee tuohon Kimmon hieronnan rinnalla pysymään!

Maanantai:
Juoksu: 
13,3km. Kevyitä noin kilsan vetoja ja vähän kropan herättelyä taas. Vauhdit alkuun 5.10-5.30 ja siitä kiristäen ja lopussa vauhdit noin 4.25-4.50

Tiistai:
Kuntosali:
Kaikki liikkeet 5*5. Eli paluuta voimatreeniin taas kestävyyden jälkeen. Painot maltillisia ja katsotaan keväämmällä sit taas josko isommat nousis.
Leuat myötäotteella. Vinopenkki 50kg. Hauis tangolla 30kg. Hauiskääntö käsipainolla 18kg. Ojentaja punnerrus yhdellä kädellä niskan takaa 14kg , ojentaja taljassa. Vatsoja vielä loppuun.

Torstai:
Juoksu:
Piti olla kevyt pk-lenkki mutta juoksemattomuus sekä mässäily nosti sykkeitä normaalia ylemmäksi mutta onneks ne sieltä varmasti tasottuvat.
15km  keskivauhti 6,35 ja keskisyke 142

Perjantai:
Sali:
Clean & Jerk 22,5kg- 42,5kg. Kyykky 55kg- 100kg. Maastaveto 65kg-105kg ja vatsoja tietenkin loppuun.

Näin siis alkoi vuosi varoivaisesti, ensi viikolla sitten jo enemmän toivottavasti juoksua ja treeniä.
Nyt kutsuu viikonlopun menot reissut.

Hyvää viikonloppua kaikille!


Kommentit

Suositut