Kiukutteleva kankkunen ja viikon treenit!

Juoksua tuli tällekin viikolle kohtalainen määrä, varsinkin siihen nähden että vanha kiukutteleva pakara taas ilmoitteli itsestään.

Viikko lähti käyntiin odotetulla treenillä Vauhtisammakon juoksukoulu kanssa.

Koko syksy mennyt ohitse oman ryhmän osalta ja vihdoin pääsin sinne taas mukaan.

Sevillassa etsimässä reittejä joita juosta!

Kivaa oli juosta taas pidempiä vetoja ja olla tuossa ryhmässä mukana, ainut vaan oli että jo ekoissa vedoissa pakara sanoi itsensä irti. Loput treenistä vedettiinkin sitten oikeastaan yhdellä jalalla ja peräpäässä letkaa.

Matkaa tuli kaikkiaan maanantaina 14,2 km johon sisältyi pitkiä vetoja, mäkivetoja , bortsuja ym. eli kivat hapotustreenit siis.

Tiistaina oli aika taas salijormailla. Vähän hihantäytettä hakemassa ja vuorossa oli penkkiä ja hauista sekä ojentajia.

Ultrajuoksukoulun treenit starttasi keskiviikkona vauhtisammakolta.

Porukka jaettiin kahteen ryhmään ja itse menin ryhmään jossa mentiin 5,15 vauhteja. Jo noin kolmen tai neljän kilsan kohdalla totesin että pakara vetää edellään jumiin ja ei ole järkeä tässä hommassa niin tiputtauduin perässä tulevan joukon jatkeeksi. Ei se herkkua siinäkään vauhdissa ollut mutta loppuun saakka vedettiin kuitenkin.
Matkaa tuli reilut 15 kilsaa.

Torstaina olikin pelkkää kehonhuoltoa ja pakaran kuntoon laittoa

Mäkiä riittää


Lauantaina pääsikin juoksemaan taas lämpimässä. Hieman mietin että juostako vai eikö mutta kankkunen tuntui jo paremmalta ja uskaltauduin kevyelle lenkille lähteä.
Reilut 7 kilsaa juoksin Sevillan lämmössä. Hyvä reitti löytyi johon pitää lisätä tehoja ja matkoja kunhan kroppa on kokonaan kunnossa taas.

Tänään kävin saman reitin hieman ja hieman tein lisä koukkua siihen sekä vähän tehokkaammin. Matkaa tuli reilut 8km ja nousua noin 185 metriä.
Hyvää treeniä siis. Noita nousuja olenkin kaivannut ja täältä löytyy pitkiä ja loivia mäkiä ja sekä jyrkempiä. Mahtavuutta siis ja kun jalkakin tuntuu kestävän jo tuollaisen juoksun niin mikäs näitä mäkiä on tarpoessa.

Pitää kyllä olla kiitollinen tästä mahdollisuudesta jonka nyt sai jo kolmantena syksynä että pääsee Espanjan lämpöön hetkeksi tekemään töitä ja ennenkaikkea juoksemaan.

Seuraakin löytyi


Tuntuu että jalkakin kestää tässä lämmössä paremmin :)

Viikon kuntoilut vielä tässä

Juoksu: 44,6 km
Sali: yksi kerta
Kehonhuolto : kolme ja puoli tuntiaKommentit

Suositut