Juoksun täyteinen viikko takana!

Viime viikko olikin pitkästä aikaa juoksua täynnä. Ei tule ihan äkkiä mieleen milloin on viimeksi tullut juostua noin paljon mitä viime viikolla tuli kilometrejä.

Jalka liikkui  vielä sunnuntainakin

Viikko kuitenkin alkoi salin puolelta koska viikonloppu painoi vielä eikä ollut mitään toivoa lähteä juoksemaan, salille siis.

Salilla tuli jatkettua kymppitreeniä(siitä lisää täältä!) ja vuorossa oli penkki ja apuliikkeet.

Tiistaina olikin vuorossa pitkään aikaan vetoja asfaltilla, kivaa oli vaikkakin sääret sanoivat etteivät ole viime aikoina tuohon tottuneet :) Vedettiin kilsan vetoja ja loppuun vielä noin 3 km veto. Vauhdit pyörivät siinä nelosen molemmin puolin. Oli kivaa taas juosta kovaa ja ottaa vetoja, kyllä ne jalat siihen taas tottuvat :)

Keskiviikko oli omistettu kehonhuollolle ja levolle

Torstaina vuorossa oli harvinainen tuplatreeni , varsinkin näin arkena. Viikonloppuisin tuota onkin tullut harrastettua kun on ollut aikaa enempi.

Nyt oli vuorossa ensin alle tunnin verran voimatreeniä jossa pääpaino oli rinnallevedoissa ja maastavedoissa ja tuohon päälle vielä vauhtisammakon juoksutreenit. Eikä varmaan tule yllätyksenä että juostiin mäkivetoja tietenkin :)

Auton katto on oiva pulloteline

No hyvin sitä jaksoi, hieman meinasi puolessa välissä alkaa jalka painamaan mutta onneksi se oli vain hetkellinen oire :)

Perjantai oli taas lepoa ja kehonhuoltoa ennen lauantain juoksuja.

Lauantaina oli siis juoksua aamusta iltaan.

Aamu alkoi Vauhtisammakon ultajuoksukoulun treenillä. Vuorossa oli 3+ 1tunti juoksua, suunnitelmissa oli itsellä tietenkin juosta tuo koko setti.

Nuo ultrajuoksut ovat kivoja koska vauhdit eivät porukassa karkaa liian koviksi mitä se voisi yksin juostessa äkkiä tehdä, nytkin päivän vauhdit olivat siinä suunnilleen 6,30 paikkeilla.

Mukana oli tuttuun tapaan myös sammakkobiili jossa sai tuotua eväitä ja juomia sekä pääsi tarvittaessa pitämään lepoa juoksun aikana.

Itselleni tuli yksi ajovuoro ja tämän lisäksi pidin yhden extralevon. Arvostan tuota todella paljon että on auto mukana ja kerrankin voi juosta ilman että on kilo tolkulla kannettavaa mukana.
Verensokerit menivät tuon lenkin osalta aika jees, pyörivät siinä 8-12 paikkeilla koko lenkin eikä liikoja tarvinnut edes tankata, harvinaista herkkua :) Matkaa kertyi itselleni hieman päälle 30km .Tämän jälkeen oli vuorossa pieni kahvi ja kaurapuuro tankkaus sekä kenkien vaihto ja suunta kohti Ruissaloa ja sen polkuja pienemmällä porukalla. Matkaa tuolla tuli sellaiset 12km. Hieman meinasi poluilla mennä syömisretkeksi koska verensokerit alkoivat laskea ja sai turvautua patukkaan sekä pysähdyttiin Honkapirtille munkille :)
Se puurohan tuon teki kun en huomannut ottaa huomioon että aiempi lenkki tehosti insuliinin tehoa ja imeytymistä. Mutta ei mitää pahempaa, hieman lisää sokeria koneeseen ja matka jatkui :)

Kiva päivä siis oli suht hyvin meni. Tuo lonkka toki taas näytti sen että tasaisen juoksu asfaltilla saa sen vetämään jumiin, varsinkin nyt kun on ollut taukoa tuosta. No onneksi sen sain venyteltyä /rullailtua suht ok kuntoon ja sunnuntaina oltiin taas juoksu kunnossa :)

Ruissalossa voi törmätä kaikenlaisiin maisemiin
Lauantain tuli siinä huomaamatta juostua maratonin verran, pizza kyllä maistui illalla tuon jälkeen :)

Sunnuntaina oli vuorossa vielä kevyttä polkujuoksua noin 7 km verran

Kiva viikko siis jossa juoksua tuli noin 66 kilometriä, lisää näitä kiitos :)

Nyt uusi viikko aloitetaan lepopäivällä , mieli kyllä vetäisi oman ryhmän treeneihin koska jalkakin on ok mutta onneksi järki voittaa tällä kertaa ja vasta huomenna paluuta juoksuun ja muuhun treeniin :)Kommentit

  1. Sul on ollut ahkera viikko! Mä oon jo jonkin aikaa haaveillut juoksun aloittamisesta, mutta jotenkin se aina jää ja muistan koko homman vasta näin alkutalvesta. Pitää varmaan laittaa kalenteriin ensi keväälle muistutus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikäs sen mukavampaa kuin aloittaa keväällä uusi harrastus :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut