Kevyttä paluuta juoksun pariin ja salille!


Viikon kuntoilut ja juoksut on taas nopeasti käyty läpi :)


Alkuviikon olin päättänyt ottaa kehonhuollon ja levon parissa ja suunnitelmassa pysyttiin hyvin , varsinkin levon suhteen :)  Toki pientä venyttelyä tuli tehtyä ja hierojalla käytyä, mutta muuten meni enempi tai vähempi änäriä pelatessa ja telkkaria katsellen :)

Ja meinasi ihan unohtua että tulihan sitä alkuviikosta laitettua ilmo sisään Karhunkierrokselle. Pienen pohdinnan jälkeen päätin että se 80km saa odottaa johtuen tuosta diabeteksesta ja menen siis tuohon pikamatkalle eli 53km taivallus olisi keväällä edessä :)

Viikko on myös mennyt taas ihmetellessä tuota diabeteksen ihmeellistä elämää. Ei vaan tasaannu millään nuo yöarvot. Siitä sitten kun aamun aloittaa korkeilla niin koko päivä menee sitten korjaillessa ja säätäessä , todella ärsyttävää. Säädin hiukan annoksia ja lisäsin pitkäkestoista ja kaksi yötä menikin ok , kunnes taas sen jälkeen paluu maan pinnalle ja arvot pilvissä.. ehkä tää taas tästä iloksi joskus muuttuu!

Torstaina oli tarkoitus palata hiljalleen treenin pariin ja mennä Vauhtisammakon voimakurssille mutta toisin kävi :)
Treeni kamat pakkasin ja matkaankin lähdin mutta koska vettä tuli ihan riittävästi ja 20 minuutin etsinnän jälkeenkään en löytänyt parkkipaikkaa alle kilometrin etäisyydeltä niin treenit sitten jäivät :)
Suuntasin suunnan kohti stokkaa ja hulluja päiviä johon puoliso meni edeltä ja minun oli tarkoitus tulla vasta treenien jälkeen :) Ja jos nyt mietit että miten tuolta löysin parkkiksen.
No löysin sen suorilta ja lähimmältä parkkipaikalta :)

Juoksemassa tuli käytyä parisen kertaa tällä viikolla.
Perjantaina kävin heittämässä oman lenkin ja aikomus oli tehdä noin kympin lenkki.
No vähän sitä lyhensin ja noin 4km riitti tuohon kohtaan, oli vähän raskas jalka :)
Lauantaina tulikin sitten vähän enempi kilometrejä ja tehojakin polkujuoksussa.
Piikkiöön suunta aamusta taas Sammakon järjestämiin treeneihin ja vähän ylämäkeä vetämään :)
Kivat treenit oli ja sopivasti oli mutaa ja vettä reitillä, kunnon keli siis polkujuoksuun :)

Sunnuntaina olikin aika mennä salille pitkästä aikaa taas rääkkäämään jalkoja.
Nyt on kyllä jalat aika hyvin hapoilla kun tuli otettua uusi 10*10 ohjelma kuvioihin.

Pitänee varmaan hieman rullailla illalla jalkoja että pääsee huomenna alkavaan ultrajuoksukouluun edes siedettävillä jaloilla :)

Kommentit

Suositut