Polkujuoksu + Koli = Vaarojen Maraton !

Vuoden polkujuoksu -tapahtumien oma päätapahtuma Vaarojen Maraton on nyt ohi!

Mitäs siitä sitten jäi käteen ?Paljonkin, paljon uusia kokemuksia joita varten näissä käynkin ja paljon jäi myös parannettavaa tulevaisuuteen!

Aamu alkoi taas totuttuun tyyliin mikä on nyt jostain syystä ollut muutaman viikon tapana, eli verensokerit taivaissa. Jostain syystä taas sellainen kausi menossa.. tiedä sitten mistä johtuu.


On hetkiä kun vaan vihaan ylikaiken tätä !

No onneksi kello soi ajoissa ja tilanne saatiin normaaliksi ennen lähtöä, tai niin ainakin luulin.
Ystäväni diabetes päätti näyttää taas isoa ahteriaan ja kappas kappas kun arvot lähtivät huitelemaan mihin sattuu, tällä erää kohti pilviä perkule !

Arvot oli siinä 8km jossain 22 paikkeilla, ei oikein auttanut kuin ottaa insuliinia että saisi alaspäin.
Siinäpä sitten tohinassa kanssa juoksija jeesi ja kaivoi kynän juoksuliivistä ja eikös liivissä tullut kilometrit täyteen ja vetoketju petti.
Kiitokset tätä kautta vielä kerran kyseiselle henkilölle että jäi jeesimään sen kanssa vaikka veikin häneltäkin aikaa ja sekoitti juoksua, mutta siis saatiin kuin saatiinkin se kuntoon.

Arvot olikin ylhäällä sinne 25-28km kohdille. Tämä tiesi sitä että sinne asti mentiin ilman lisäenergiaa sekä jalat olivat aika selvät tämän jälkeen ja loppu matkasta tultiin mitä pystyi maisemista ja reitistä nauttien :)

Jos et ole tietoinen miten tuo vaikuttaa niin sanotaan näin että jos arvot ovat yli 12 niin jalat ovat kuin makaroonia ja täysin hapoilla. No tämä olikin eka kerta kun näin pahasti käy!

Loput matkasta menikin niiden osalta hyvin ja sai huoletta mennä sen minkä pystyi!


Muuten juoksusta pitää mainita että tykkäsin kyllä reitistä vaikka olikin aikalailla mudan peittämä :)
Huikeat maisemat ja todella haastava, mutta senhän takia näissä käydään :)


Omasta juoksu kulki kaikesta huolimatta ok.

Ryläyksen nousu jäi kyllä mieleen ehkä pahimpana nousuna ja siinä alkoikin etureisi hieman krampata, meni kyllä onneksi ohi nopeaan kun otin hieman suolaa. Sama kramppi tuli lopussa vielä muistuttamaan itsestään Pienen -Kolin portailla mutta meni samoilla tempuilla ohitse.

Kaikkein haastavin oli kyllä tuo lopun nousu, paljon siitä kuuli matkan aikana mutta sitten kun se koitti sen vasta tajusi että kyllä, nousua on kokonaisen noin 1- 1,5 kilometrin verran.. no pitäähän sitä loppuun haasteita saada ettei homma käy liian helpoksi :)

Koli ja Vaarojen Maraton menee ehdottomasti jatkoon ja eiköhän sitä tänne tulla uudemmankin kerran :)

Viimeinen pitkä nousu otti mehut pois :)

Huikeat maisemat, huikea ja haastava reitti sekä kaikki polkujuoksijat joiden kanssa sai tehdä matkaa ja tutustua.

Kiitokset siis tapahtuman järjestäjille, kanssa juoksijoille sekä vapaa-ehtoisille jotka mahdollistavat tämän tapahtuman :)

Nyt hetki lepoa ja sitten onkin jo uudet haasteet ainakin ajatustasolla päätetty :)

Kommentit

  1. Huh mikä taistelu! Onnittelut vielä finisherille! Oli kiva tavata livenä ja juosta alkumatkasta yhdessä. Mulla on yleensä nuo kisojen ekat kilsat tosi vaikeita, mutta nyt se eteni siinä mukavasti rupatellen :) Hyviä palautumisia ja tsemppiä ensi kauteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos 😄oli kiva tavata ja eiköhän tuossa ensi vuoden kisoissa törmäillä 😄

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut