Kevyehkö treeniviikko!

Tällä viikolla oli tarkoitus juosta kohtalainen määrä. Tuli kuitenkin suunnitelmiin muutos koska jalka oireili hivenen niin päätin antaa sille lepoa.  Hyvä näin, ei siis se että oireili vaan että oli järkeä etten lähtenyt väkisin vääntämään sen kanssa.


Salillakin oli kohtuu kevyt viikko, johtuu toki siitä että tuli aloitettua uusi ohjelma. Tuppaa menemään aina ensimmäinen viikko siihen kun hakee painoja sopivaksi , mutta siitä se sitten taas lähtee omalla painollaan eteenpäin. Uusi saliohjelma tästä!

Normaalien lajien lisäksi tällä viikolla tuli pelailtua hieman sählyä ja poljettua kuntopyörää.
Oli kivaa taas vuosien tauon jälkeen vähän leikkiä mailallakin,  toki selkä se aika nopeasti muistutti miksi aikoinaan lajin jätin.

Maanantai:

Kuntosali: Keskikehoa ja liikkuvuutta
Kehonhuolto: HighRoller

Tiistai:

Sali: Nopeutta, Rinnallevetoja 35kg, Tempaus 35kg , vauhtipunnerrus 30kg
Juoksu: Vauhtisammakon kanssa mäkivetoja. 6,6km tuli matkaa ja tähtitorninmäki kovin tutuksi. Semikova treeni. Hieman jalat painoi ja sen takia tuli otettua vähän löysemmin.

Keskiviikko:

Sähly: Tunnin setti. Yllättävän paljon tuli juoksua, melkein kuusi kilometriä näytti mittari

Torstai:

Juoksu: Vauhtisammakon kanssa taas. 16km tuli matkaa. Eka puolisko kevyitä vetoja ja jälkimmäinen kovempaa. Vauhdit pyöri jälkimmäisessä noin vitosen paikkeilla ja lihaskuntoa tuli vetoja välissä tehtyä. Kiva ja sopivan hapottava treeni oli.

Lauantai:

Sali: Voimapäivä, Takakyykky 80kg, maastaveto 100kg ja leukoja leveällä myötäotteella
Spinning: PK-treeni pyörällä. noin 45 min ja sykkeet siinä 110 paikkeilla

Sunnuntai:

Kehonhuolto: HighRoller
Kommentit

Suositut