Juoksumatto, iso uhka !

Koitin, annoin olosuhteiden pakostakin pari mahdollisuutta mutta ei niin ei. Ei lähde, pelkkää vihaa tunnen juoksumattoa kohtaan.

Eipä ole salilla moisia maisemia!
Koska tässä ollaan remontin keskellä niin päätin kokeilla josko tuo juoksumatto voisi korvata normi juoksua. Arkikin siinä helpottuisi koska pääsisi suihkuun suoraan treeneistä eikä tarvitsisi tehdä mitään koukkauksia ja säätöjä sen suhteen.


Tylsää, tylsää ja tylsää. Ja kun koitat voittaa tylsyyttä niin telkkarista tulee jotain turhempaakin turhempaa ohjelmaa. Eipä siinä , ajattelin että alan sitten kuluttamaan aikaa juttelemalla naapurille, joka onneksi oli oma puoliso. Hetken juteltuani ihmettelin kun ei mitään sano takaisin, no ei kait kun kuuntelee musiikkia.

Ei kyllä ole tämän voittanutta!

Eipä siinä sitten kuin taas seuraamaan teeveetä , kunnes huomaan että melkein ollaan reunoissa kiinni, tai kädet hakkaa laitteeseen.

No keskittyminen takaisin juoksuun ja noin 200 metriä sitä jaksoi, sitten oli pakko alkaa leikkimään vauhdinsäädön kanssa että pysyy mielenkiinto yllä. No eipä se paljoa pysynyt. Väkisin sain kaksi kertaa vajaan kympin väännettyä kasaan.

Eli se siitä, kaksi kertaa riitti ja tiistaina olikin aika säätää taas suihkujen ja muiden kanssa ja paluu ulos juoksemaan jossa maisema vaihtuu ja saa raitista ilmaa.

Juoksumatto, toiset tykkää toiset ei. Ei kait tarvitse sanoa kumpaan kuuluun :)

Kommentit

Suositut