Vähän juoksua , Ninjailua ja paljon joogaa!

Viikko mennyt vähän kehonhuolto ja lepo edellä.Kerran taisin käydä salillakin ainostaan, toki se oli aika kova setti ja koko kroppa taas läpi .


vielä näyttää hyvältä!

Ehkä tekee ihan hyvää tällainenkin viikko taas välillä, varsinkin kun tuo Nuts jo tuossa nurkan takana vaikkakin menen vain tuonne pikamatkalle niin siltikin. Taitaakin olla vuoden eka tapahtuma johon tulee mentyä levänneenä :)

ja vieläkin ...
Ihan lonkkaa ei ole tullut vedettyä vaan aika paljon nyt on tullut keskityttyä taas tuohon joogaan. Koska on loma niin on ollut aikaa paneutua siihenki taas. Aamut on alkaneet mukavasti sillä, on ollut rankempaa power joogaa ja vähän iisimpääkin, kaikki yhtä tehokkaita ja tuntuu jo tässä kohtaa että lantio on taas hallinnassa ja on tullut löydettyä uusia lihaksiakin kehosta :)

Kunnes maanvetovoima voitti :)


Juoksut on jääneet aika vähille ihan tarkoituksella, pari kertaa poluilla tullut käytyä.
Alkuviikosta tuli hieman vedettyä kovemmin ja vähän mäkiäkin ja viikonloppuna sitten vähän leppoisammin, toki piti leikkiä Ninjaa ja hyppiä puiden yli sekä vetää hieman potkuja ilmassa... järkevää touhua viikkoa ennen Pallaksen kisaa :) ja selälleenhän siitä sitten päättyi, ei sentään mitää käden aukeamista pahempaa ainakaan vielä ole havaittu :)Maantiepyörälläkin tuli käytyä heittämässä viikolla sellainen vajaa 50km lenkki, ja vaikka reitti oli ympyrän mallinen niin vastainenhan siitä silti suurimman osan ajasti oli :) Tein lenkin aikana pientä hienosäätöä ajoasentoon ja heti nousi noin 3-4 km/h vauhti kun jatkoi samalla teholla menoa. Edistystä siis ja tuntui että nuo lonkankoukistajatkin kiitti siitä :)

Eväät pakattuna Pallakselle


Ensi viikko jatketaan samaa linjaa, eli joogaa joogaa ja lisää joogaa. Yhden kevyen lenkin ajattelin käydä heittämässä ennen perjantain seikkailuja tuntureilla , siitä sitten lisää ensi viikolla :)
Kommentit

Suositut