Viikkoon mahtui Vauhtisammakon juoksukoulun päätös sekä Vaarojen maratonin varmistuminen

Menneellä viikolla siis päättyi Vauhtisammakon juoksukoulu. Treenin ja juoksun kannalta viikko oli kohtalaisen kevyt. Paljon tuli taas tehtyä mutta aika matalilla tehoilla.


Tähän kuvaan ja tekstiin kiteytyy mielestäni koko kevät kausi. Hauskaa oli ja uutta odotellessa!

Viikolla siis päättyi Vauhtisammakon Juoksukoulu kevät kausi ja oli perinteiseen tapaan taas kaikkien ryhmien yhteiset päätökset. Keli taisi kyllä olla kesäisempi kun tammikuussa kausi alkoi :)
Mukava kausi oli jälleen kerran. Hieman oli alku kaudesta vaikeuksia pysyä porukan perässä syksyllä pidetyn pienen keventämisen takia mutta kohti kesää kun mentiin niin alkoi saamaan paremmin taas juonesta kiinni. Harmittavasti tuli kesken tämän juoksukoulun kevät kauden pidempi sairastelu jakso mikä verotti osansa , mutta nyt onneksi tuntuu että siitä on jo kunnolla toivuttu.

Toukokuu vaiko tammikuu ?

Täytyy jälleen kerran todeta että kyllä juoksu ja tuolla Vauhtisammakon joukoissa treenaaminen on mun juttuni. Saa aina sopivaa kirittäjää treeneissä ja tulee tehtyä treenejä joita ei varmasti yksin tulisi tehtyä. Se mistä tykkään tuolla on asenne, treenit ja juoksut vedetään tosissaan muttei totisena. Yhtä iso juttu kun on tuo kunnon kohotus on myös se itse porukka. Mahtavaa porukkaa on ja jotain kertonee porukasta että tulee vapaa-ajallakin pidettyä yhteyttä ja tehtyä yhteisiä lenkkejä.
Jos yhtään tekee mieli kokeilla niin lähde ihmeessä mukaan, kuun lopulla alkaakin jo uusi kausi Klik !

Fat bike pääsi taas hetkeen lenkille !


Uutta kautta siis odotellessa ja silloin onkin syytä alkaa taas treenaamaan ihan kunnolla koska tuo http://www.vaarojenmaraton.fi siis varmistui. Eniten täytynee saada voimia jalkoihin ja mäkitreeniä varmaan olisi tilauksissa....

Tässä vähän viime viikon liikkumisia

Maanantai:

Juoksu:  4,2 km . Cooper-testi. Itse olin jäniksenä. 2700m tuli vedettyä, tavoitteena taisi olla 2600 .. tiedä sitten mistä johtui sata metriä liikaa . Jäniksessä vika vaiko ei kellon ajastus toiminut.. :)

Tiistai:

Kuntosali:  1h, loikkatreeniä ja kimmoisuutta. boxihyppyjä, sivuhyppyjä, tasajalkaloikkia, boxikyykkyjä 35kg painolla, pudotus hypyt pohkeille ja tietenkin vatsoja päälle, 4 eri settiä ja apuna jumppapallo

Rullailu: 35 minuuttia

Keskiviikko:

Juoksu: 1h 20 min ja 5,5 km. Vartiovuorella Vauhtisammakon juoksukoulun päätöstreenit. juoksua ja muuta lihaskuntoa. Burbeita, mäkivetoja ja ihan vain normivetoja joissa osassa mukana auton rengas jota vedettiin perässä.

Torstai:

Kuntosali: 1h. Kahvakuulilla taas, toki taitaa ohjelma muuttua jo ensi viikolle koska salilta loppuu painot kesken :) etukyykky ja vauhtipunnerrus 16kg kuulilla. King of combos 16kg, 1-jalan maastaveto 20kg , etuheilautus 24kg, borsovilaisia 14kg ja vatsoja päälle

Maastopyöräily: Fatbike -lenkkiä taas hetkeen. Kullaanvuorella taas pyörimässä. 20 km ja 2h 15min

Venyttely: 30min

Perjantai:

Hieronta / Lepopäivä

Lauantai:

Lepopäivä

Sunnuntai:

Polkujuoksu: 18, 55 km ja 2h 57 minuuttia. Kiva juoksu hyvässä porukassa ja säässä. Halisten koskelta Liedon ja takaisin pitkin polkuja ja ryteikköjä. Lisää tämänlaista juoksua ehdottomasti saatava. Ainut miinus oli että Libren sensori irtosi kesken lenkin . Nousua kertyi  472 metriä.

Venyttely: 30 min

Monenlaista säätä mahtui viikkoon , tämä sunnuntain polkujuoksusta !Kommentit

Suositut