Polkujuoksu ja eksymisiä , uutta Hoka One One kenkää ja saliohjelmaa!

Viikko taas mennyt ja vihdoinkin kesäkelit koitti. Niistä tuli kyllä otettua kaikki irti. Terassia , ulkona oloa kavereiden kanssa sekä paljon juoksua ja kuntoilua lämpimässä, ja vieläpä ilman kärventynyttä ihoa .

Uusilla Hoka One One kengillä meno maistui
Salilla tuli aloitettu uusi ohjelma ja tämän viikon treenit siellä oli aikalailla painojen hakemista kohdilleen, muutenkin ajattelin nyt tällä mennä muutaman kuukauden niin kohtuu kevyesti tulee aloitettua, toista se sitten on tovin päästä :)

Pyöräily on tällä viikolla jäänyt vain työmatkapyöräilyihin , maastoon piti mennä mutta aikataulut ei onnistunut kaverin kanssa.

Juostua on tullut ihan hyvin tällä viikolla, ei mitään superkovaa settiä mutta jotain kuitenkin.
Tuohon liittyen kävinkin hommaamassa uudet motivaattorit , eli kengät. Pitkää pohtinut että onko käyttöä uusille ja ei varsinaisesti ole mutta silti kaappiin tiensä löysivät Hoka One One Tracerit, yhden vetotreenit niillä kokeillut ja täytyy sanoa että tykkään kyllä kengistä kovin.

Viikon pääpaino oli sunnuntaisessa polkujuoksussa. Tarkoitus oli tehdä pitkä lenkki ajallisesti ja katsoa sitten mitä tuli matkaa.
Vaskijärvellä juoksemassa

Ajatuksena oli lähteä katsomaan uusia paikkoja ja päädyttiin lähtemään Vaskijärven reitille. Tuossa olisi ollut matkaa 19km mutta koska lähdimme omille reiteille, vahingossa siis ei tarkoituksella :) niin matkaa kertyi jokin 23km.

Mukavan vaihteleva reitti maastoltaan!

No noita sattuu ja kuuluu lajin luonteeseen, hauskaa oli jokatapauksessa ja lämmintä :) Toki jos olisi pysynyt reitillä eikä eksynyt ei olisi tarvinnut tulla samaa reittiä osittain takaisin :)

Oli pakko laittaa Buffi päähän ettei vaan pääse kalju palamaan

Muuten tuosta Vaskijärvestä niin käymisen arvoinen paikka, toki aika iisiä reittiä, ei paljon ole nousua tuolla. No ensi kerralla sitten enemmän tunkkausta :)

Kovin oli kuivaa vesikoissakin

Muuten tuolle reitistölle kyllä kannattaa mennä. Reitille pitäisi siis osua koko eteläsuomalaisen luonnon kirjo . Reitille kannattaa lähteä Elijärvenkulmantien varrella olevalta parkkipaikalta .
Muutaman kerran tuli otettua tiukempaakin vetoa :)

Pitkokset paikoitellen korjauksen tarpeessa


Mahtava keli sattui kerrankin kohdalle!

juomatauolla

Tässä viikon kuntoilut:

Maanantai:
Pyöräily: 50 min ja 17,3km keskisykkeellä 116

Kuntosali: 40 min. Kimmoisuus ja loikketreeniä. Tämän päivän pidin ennallaan , lisäsin siihen vain sivukyykyn jonka olisi tarkoitus kehittää lantion hallintaa.

Tiistai:
Juoksu. Tunti. Porrastreeniä Kuuvuoren portaissa, ne joille paikka tuttu niin vedin niin että myös se mäki siihen päälle. Kymmenen kertaa riitti ja sitten viereisellä kentällä 50m- 330 m vetoja yhteensä 7 kertaa. Kilsoja kertyi 5,6 ja keskisyke oli 149

Kuntosali: 40 minuuttia.  Ylätalja eteen leveällä myötäotteella 3*10 ja vastus 40. Penkki 3*10 40kg. Viparit sivuille 3*10 6kg. Yliveto 3*10 10kg kiekolla. Hauiskääntö 3*10 7kg ja ojentajapunnerrus 7kg. Vatsoja luonnollisesti päälle

Venyttely: 25 min

Keskiviikko:
Pyöräily: 50 min ja 17,3km keskisykkeellä 114

Kuntosali: 50 minuuttia. Jalanojennus 3*10 22,5 oli vastus. Jalankoukistus 3*10 20 vastuksella. Kyykky 5*5 60kg, Maastaveto 5*5 70kg. Pohjenousut 5*5 40kg. askelkyykky taaksepäin 5*5 25kg
ja vatsat päälle
Rullailu: 25min

Torstai:
Juoksu: 1h 27 min ja 13.6 km. Alkuun vähän mäkiä ja tämän jälkeen vetoja uusilla Hokilla.
Vedot noin kilsan vetoja, loppua kohtia hieman matkaa tiputtaen ja vauhtia nostaen. Nopeudet meni haarukkaan 4.05 min /km - 4.50min /km

Venyttely: 30min

Perjantai:
Pyöräily: 52 min ja 17,3km keskisykkeellä 111

Lauantai:

Venyttely: Tunti, pitkästä aikaa pitkiä venytyksiä

Sunnuntai:
Polkujuoksu: 3h 30min ja 23,5 km ja keskisyke 129

Ihanat Kuuvuoren portaat
Kommentit

Suositut