Viikko 20 ja sen treenit!

Taas sen huomaa miten mieli voittaa järjen.
Oli siis tarkoitus pitää tämä viikko jo ainoastaan kevyttä treeniä. Juoksun ja salin osalta se on onnistunutkin mutta tuo maantiepyöräily on taas vienyt mennessään.

Onneksi sentään pyörä oli alkuviikon huollossa niin se vähän rajoitti tuota innostusta. Eikä siinä, mitään kovaa tai pitkää lenkkiä en ole sillä heittänytkään mutta ehkä aavistuksen enempi on tullut kehoa rasitettua mitä oli tarkoitus.
No otetaan sitten ensi viikko kevyesti...

Juoksu pysyi siis hyvin kuosissa tällä viikolla. Ihan nollissa se ei ollut vaan muutama lenkki tuli tehtyä ettei ihan unohdu se taito :)

Alkuviikosta tuli käytyä opiskelemassa Juoksunaattorin opissa miten tekniikkaa opetetaan ja vähän sen ohjauksen saloja. Siihen päälle sitten toisen ryhmän kanssa mäkitreeniä. Tuo tuli onneksi otettua kohtuu järkevästi eikä liian kovaa, ihan löysäilyä se ei kuitenkaan ollut.
Perjantaina tuli käytyä lähimetsässä kokeilemassa juoksuliiviä ja kamoja, ihan lyhyt reilun 4km lenkki.
viikolle kertyi juoksua siis ainoastaan 9km.

Salilla käynnit menee tuohon samaan sarjaan, kerran kävin treenaamassa. Koko kroppaa vähän läpi fiiliksen mukaan. Karhunkierroksen jälkeen sitten taas kunnolla sitäkin.

Kehonhuoltoa sentään on tullut tehtyä ihan hyvin. Venyttelyä, rullailua ja joogaa tullut yhteensä tällä viikolla neljä ja puoli tuntia.

Maantiepyörä onkin sitten vienyt eniten aikaani tällä viikolla. Nelisen tuntia on tullut istuttua pyörän päällä ja maltilliset 79km. Siitä on hyvä jatkaa pyöräilykesää!

Niin ja mahtuihan viikkoon Vauhtisammakon Juoksumessutkin. Tällä kertaa ei tullut itselle mitään hankintoja, tai no jotain sentään. Blokseja tuli hommattua parit laatikolliset. Paljon oli taas ihmisiä paikan päällä saapunut ja hyvä näin. Kiva kyllä että on tuollaiset messut joissa on mahdollista kokeilla ja testailla tuotteita , eikä ne messutarjouksetkaan haittaa yhtään :)

Samoin oli kiva nähdä tuttuja joita harvemmin tulee nähtyä ja vaihtaa kuulumisia. Jotain uusia juttujakin tuli kehiteltyä ja niistä varmaankin saatte lukea piakkoin :)

Kommentit

Suositut