Turku Trail Cup avasi kisakauden!

Turku Trail Cup avasi siis tämän vuoden kisani, tai oikeastaan Paimio Trail. Paimio Trail oli samalla Turku trail cupin ensimmäinen osakilpailu.

Ei ollut mitenkään suunnitelmissa osallistua tuohon polkujuoksukisaan, koska on ollut kova treenaus menossa niin salilla kuin juoksussakin.  Onneksi kuitenkin tuli mentyä koska keli oli mitä mainion sekä paikanpäällä pääsi vaihtamaan nopeasti kuulumisia tuttujen kanssa. Koska päätös tulla kisaan tuli aika puskista enkä sen takia pitänyt sen enempää taukoa mistään treenistä niin ihan hirveitä odotuksia ei ollut oman juoksun suhteen, ennemminkin asenteella otetaan siitä kaikki irti treeni mielessä.

Hieman mietin tapahtumaan ajellessa  että onnistuneeko tuo koska jalat olivat aivan tukossa viikon treeneistä sekä autossa istumisesta.

Jotenkin ajattelin että kunnon lämmittely alle niin siitä se. Toisin kävi,  hyvät alkulämmöt sai heittää menemään koska valmistautuminen meni lähinnä juoksukaverin kanssa jutellessa, enempi henkistä valmistautumista siis :) Toki kaverin juoksu kulki ja taisi tulla neljänneksi, hienosti vedetty!

Reitti oli merkattu niin hyvin etten minäkään eksynyt reitiltä!

Ennen kisaa pientä hämmennystä aiheutti se että mihin sitä jättää auton avaimet. Tapahtumassa ei ollut paikkaa mihin jättää arvotavarat, ei ehkä monelle ongelma mutta itselleni se oli pieni ongelma koska taskussa oli jo yksi kappale verensokerimittareita, vähän varoille patukkaa ym.  Onneksi löytyi kannustusjoukoista yllättäen Sammakolta tuttuja kenen puoleen kääntyä.

Kylmiltään siis startista matkaan. Ekan parin kilsan aikana huomasi että ehkä pieni lepo tai edes alkulämpö olisi ollut hyvä homma:)


Pyrin pitämään vauhdit tasaisena siinä noin 5,30 paikkeilla ja siinä onnistuinkin kohtuu hyvin, ei toki tänään näillä jaloilla paljon kovempaa olisikaan päässyt.

Ainut mikä jäi harmittamaan oli että maali tuli vastaan vähän yllättäen, jotenkin tuli varkain ja jäi loppukiri ottamatta. No ensi kertaan sitten.

Reitti oli mielestäni hyvä, paljon juostavaa ja erilaista maastoa. Ehkäpä ne hiekkaosuudet samoin kuin lyhyt kohta jossa oli kivikkoa ei ihan ollut mieleeni mutta pääosin oli hyvä reitti.

Onnistunut tapahtuma ja kiva että näitä järjestetään ihan tässä nurkilla, eikä päivän kelikään tapahtumaa huonontanut :)

Hieman kiinnostaisi mennä koko setti läpi mutta taitaa nuo muut tapahtumat olla liian lähellä noita seuraavia. Ellei sitten malta ottaa tämän päivän tapaan rennon kovaa :)

Lopputulema oli 8,5km ja tasan 46 minuttia! Tuosta on hyvä jatkaa ja oli ilo huomata että kyllä se nopeus esille tulee kun hieman lepäilee ennen seuraavaa kisaa :)j


Kommentit

  1. Heh, itsekin lähdin kisaan ihan kylmiltään, mutta mun näkökulmasta tuo sun vauhti on poluilla huisin kovaa! Keli oli tosiaan mitä mainion, se teki osaltaan tapahtumasta tosi onnistuneen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset, ajoilla ja vauhdeilla ei toki mielestäni ole poluilla mitään merkitystä. Tärkeintä on se fiilis ja itsensä haastaminen :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut