Juoksu | Sali | Jooga

Viikon treenit takana taas ja hyvä määrä mahtui tälläkin viikolla kaikkea ohjelmaan.
Erittäin tyytyväinen pitää olla että paikat on kunnossa ja nyt on saanut treenata kovin kohti Karhunkierrosta. Tämän huhtikuun kun vielä pystyisi vetämään kovin niin sitten saa vähän hölläillä ja himmailla.

Lisää kuvateksti
Juoksussa kilometrit eivät mitään ihan järjettömiä (noin 44km) ole mutta minulle sopivia määriä kun ottaa muut menot huomioon, eikä se määrä aina ratkaise vaan laatu se on se mikä on tärkeintä.

Viikko alkoi perinteisesti salin ja juoksun yhdistelmällä, tällä kertaa toki tein salilla pelkkää liikkuvuutta koska oli sellainen tunne että kroppa on sen tarpeessa. Sentään jotain järkeä on päähän tullut ja on alkanut ymmärtämään kuinka tärkeää on kuunnella kroppaa ja ettei aina tarvitse vetää kovaa.

Muuten viikosta jäi mieleen perinteinen Vauhtisammakon järjestämä munanryöstö jossa oma ryhmä koki huutavaa vääryyttä ja kieroilua..

Tämän lisäksi tuli käytyä kotikonnuilla tunkkaamaassa mäkeä hieman ( Hunnarin Hapotus) sekä hieman Ruissalon poluilla polkujuoksua . Oli kyllä polut liukkaat siellä mutta ehkäpä ne tässä hiljalleen sulaa. Tuo sunnuntain polkujuoksu oli kyllä taas aika kuraa , onneksi oli kiva keli niin se helpotti. Oli taas noita aamuja kun verensokerit meni omilla luvuillaan. On kyllä todella paskaa kun heräät aamulla ja kaikki on ok, syöt aamupalan ja lähdet juoksemaan ja huomaat että jaahas , tää on taas näitä päiviä kun arvot hipoo pilviä vaikka mitä tekis. Yleensähän juoksu tiputtaa noita alas, mutta eipä tietenkään noina päivinä.

Maanantai:

Sali: Liikkuvuustreeni 40min
Juoksu: 8,5km

Tiistai:

Kuntosali: Yläkroppaa

Keskiviikko:

Juoksu: 9,7km. Munanryöstöä. Juoksua lisäpainoilla ja ilman sekä suklaamunien syöntiä

Perjantai:

Mäkitreeni: Tunkkausta Iso-Hunnarilla. 11,7km ja 2h 30min. Nousua 655metriä

Lauantai:

Sali: Nopeustreeni

Kehonhuolto: Venyttelyä 30min

Sunnuntai:

Polkujuoksu: 14,6km ja 2h 30min. Keskisykkeellä 127

Jooga: 2 tuntiaKommentit

Suositut