Mäkijuoksua riittävästi!

Taisin kirjoitella viikko takaperin että tämä viikko otetaan kevyemmin ja valmistaudutaan enemmän kisaan. No eipä niin sitten käynyt, ei lähimainkaan :)

Joskus alkaa seura vaikuttamaan käytökseen, vaiko liika treeni!

Salilta toki maltoin pysyä pois ja siellä kävinkin vain kerran ja toki joogassa kävin pari kertaa. Hyvä niin , mutta siitä juoksusta ei sitten malttanut pysyä pois , tietenkään :)

Tiistaina mentiin Vauhtisammakon porukalla Kuuvuoren portaita, välillä vain juostiin niitä ja välillä kannettiin repparissa kaveria, sopivan hapottava setti siis kun lisätään vedot vielä tuohon päälle.

Hunnarin hapotusta!

Keskiviikkona olikin sitten enempi palauttava treeni kun alkoi taas Vauhtisammakon Juoksukoulun pitämä polkujuoksukurssi, no löytyi sieltäkin mäki jonkin verran.

Onneksi ei kuitenkaan liikaa ollut keskiviikkona mäkiä koska torstaina oli Vauhtisammakon kauden päättäjäiset. Tuli mäet tutuiksi , niin ylämäet kuin alamäet ja siihen päälle lihaskunnot joita samalla tehtiin . Huippuhyvä treeni kyllä, toki tuossa vaiheessa tiesi että siinä meni se sunnuntain vedän maksimilla kisa :)

Sunnuntaina olikin sitten kauden toinen kisa, tällä kertaa Tammelassa. Kiva tapahtuma ja hyvä reitti, edes sateinen keli ei haitannut. Kisasta lisää myöhemmin tulossa , mutta todetaan että hyvin meni ja jäi vielä virtaa mennä tunkkaamaankin sen jälkeen :)


Mentiin siis sunnuntaina testaamaan Liukan Mikon kanssa testaamaan Hunnarin Hapotukset reitti Janne Korpelan toimiessa oppaanamme. Sen verran oli eväät kuitenkin syöty että se jäi yhteen kierrokseen.

Viikolla tuli yhteensä juoksua 39,5km, ei mikään valtava määrä kilometrien suhteen mutta siihen sai onneksi mahdutettua 1315 metriä.

Mitenkä sinun viikkosi meni ?

Kommentit

Suositut