Muutoksia Bodon Trail- suunnitelmiin ja viikon treenit!

Lepoviikon jälkeen rytinällä paluu taas treenin pariin. Tai no salin puolella aika maltillinen , määrällisesti hyvä mutta painot taas alhaiset kun uusi ohjelma ja pohjilta lähdetään.

Juoksussa mentiinkin taas kovaa viikolla. Oli siis Vauhtisammakon treenejä taas ja niissä tulee kyllä hyvin otettua tehoja irti. Muuten viikon juoksut jäivät aika vähäiseksi johtuen viikonlopun muista menoista. Taitaa koko helmikuu jäädä aika vaatimattomaksi juoksukilometrien suhteen, no eipä siinä mitään joskus ei vaan aika riitä ja ei siitä stressiä kannata ottaa. Pitää sitä muutakin elämää olla kuin vain juoksua!

Juoksusta puheenollen niin tuossa keväällä ensimmäinen kisani on Bodom Trail, no nyt se tuleekin sitten kalenteriin kovempana. Arpa osui kohdalleen ja nyt kisataankin jo perjantainakin Bodom Night -kisassa, eli polkuja pimeässä , loistavaa !

Siinä ei ihan liian montaa tuntia jää aikaa levätä ja palautua aamun kisaan kun tuossa on lähtö ilta kympiltä ja aamulla on uusi startti jo kympiltä , no hyvää valmistavaa treeniä karhunkierrokselle!

Tässä taas viikon treenit totuttuun tapaan:

Maanantai:

Kuntosali: King of combos (lämmittely liike) Leuat , vastaote 5,4,4,3,3. Hauis 7/7/7, tangolla. Ojentaja dippi,5*5 ilman lisäpainoa. Pystysoutu 5*5 tanko, penkki käsipainoilla 14kg, 5*5

Juoksu: 10,6km ja 1h 25min. Vetoja ja mäkivetoja bortsuilla ja burbeilla höystettynä sekä lopussa vielä vähän vetoja kaveri reppuselässä, kivaa ja kovaa treeniä!

Keskiviikko:

Sali: Nopeuspäivä. King of combos alkulämpönä, Boxkyykyt 5*5 45kg. Tempaus 5*5 20kg, Rinnalleveto 5*5 20kg

Jooga: Reilu tunti

Torstai:

Juoksu: 7,6 km ja 55min. Vetoja ja vähän bortsuja väliin, kivaa oli ja vauhditkin alkoivat olemaan jo kohtalaiset. Kyllä se nopeus sieltä taas alkaa hiljalleen löytymään

Perjantai:

Sali: King of Combos alkuun. Etukyykky + voimapunnerrus kahvakuulilla, 5*5 12kg. Askelkyykky 5*5 12kg kahvakuulilla. Maastaveto yhdellä jalalla 5*5 tangolla

Sunnuntai:

Juoksu: Tylsää ja tappavaa juoksumattoa, ei vaan mun juttuni sitten yhtään. 1 tunti ja 8,5km

Muistathan myös GoExpo- kilpailun GoExpo 2018

Kommentit

 1. Tuli ihan huono omatunto kun luki tän sun postauksen :D Oot ollu ahkera.

  http://kultakehykset.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mitä sitä huonoa omaatuntoa potemaan, jokainen liikkuu mahdollisuuksiensa mukaan :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut