Juoksussa kilometrejä vähän mutta paljon mäkivetoja!

Viikon treenit taas takana. Hyvä viikko oli treenien suhteen. Salilla tuli käytyä vakiomäärä eli kolmisen kertaa ja siihen päälle joogat ja kehonhuollot.

Viikon odotetuimmat treenit olivat yllätys yllätys juoksutreenit ja Vauhtisammakon juoksukoulun jatkuminen, jestas että tuntui tämä tauko pitkältä ja treenit hyviltä tauon jälkeen!


Juoksu kulki ihan kohtalaisesti tällä viikolla ja jalkakin oli mitä mainion. En tiedä sitten johtuiko siitä että oli kolmena kertana mäkivetoja ja kovemmat vedot loistivat poissaolollaan vai mistä mutta kestipä kuitenkin hyvin.

Mäet siis tulivat tällä viikolla tutuksi. Hyvä näin koska Karhunkierros niitä tulee kanssa tarjoamaan niin hyvä olla edes vähän valmistautunut niihin.

Maanantaina siis alkoi taas juoksukoulu ja suunnattiin aluksi Kupittaalle jossa mentiin lyhyempiä vetoja leikin varjolla, tämän jälkeen siirtymä vartiovuorelle ja mäkiä ylös ja alas nonstoppina. Kivaa oli ja kivasti oli tullut uusiakin naamoja ryhmään mukaan.

Tiistaina olikin samanlaista settiä. Aloitus tällä kertaa vartiovuorelta ja mäkiä ylös ja alas ja sen jälkeen kohti kupittaata ja siellä kolmisen vetoa, tällä kertaa vähän pidempiä. Itse hieman säästelin ja toki maanantainenkin painoi mutta vauhti sellainen sopivan kova mikä ei ottanut jalkaan, oisko ollut siinä 4.00- 5.00 väleillä ja matkat taisi vaihdella 1km- 500m.

Keskiviikkona vuorossa polkujuoksua taas vauhtisammakon porukalla. Päätin jo ennen treeniä että on pakko ottaa kevyemmin koska kolmas päivä putkeen juoksua ja mäkiä tiedossa, kestävän kehityksen suhteen on joskus järkevää hieman löysäillä. Mentiin tuohon kotipoluille eli kullaanvuorta valloittamaan, siellä sitten mentiin mäkiä ja muita kivoja reittejä ja tietenkin eksyttiinkin. Tuo eksyminen nyt kuuluu kyllä polkujuoksun pakollisiin kommelluksiin :)

Hyvä viikko siis takana, kilometrejä ei ihan hirveästi tullut juoksussa mutta treenit olivat tehokkaita !

Maanantai:

Kuntosali: Leuat 5*5 myötäotteella. Vinopenkki 5*5 55kg, Hauiskääntö tangolla 5*5 35kg, Hauiskääntö käsipainoilla 5*5 20kg, ojentajapunnerrus käsipainoilla 5*5 14kg, ojentaja taljalla 5*5 25kg vastus ja vatsoja päälle

Juoksu: 9km, vetoja ja mäkiä . 1h 20min. Nousua kertyi 251 metriä

Venyttely: 20 min

Tiistai:

Juoksu: 8,8 km ja 1h 10min. Mäkivetoja ja vetoja. Nousua 219 metriä.

Keskiviikko:

Polkujuoksu: 9,8km ja 1h 45min. Nousua 225 metriä

Torstai:

Sali: Rinnalleveto 5*5 35kg- 50kg. Tempaus 5*5 30kg- 42,5kg. Voimapunnerrus 5*5 40kg- 50kg ja vatsoja päälle

Perjantai:

Kuntosali: Clean & Jerk 5*5 30kg-50kg. Kyykky 5*5 75kg- 120kg. Maastaveto 5*5 80kg- 120kg ja vatsat

Lauantai:

Jooga: 1h 30 min yin joogaa

Sunnuntai:

Juoksu: Piti juosta pitkä noin 15-25km. Aikataulut ja pakkanen muutti tilanteen ja 5,8km juoksua. Keskisyke sellainen 118. Yli -10 astetta ei vaan sovi minulle, piste!

Näin tämä viikko, ensi viikolla juoksua ehkä jotain ehkä ei. Salia ei ainakaan yhtään. Lepoa siis tiedossa ja ehkä hieman juoksua!

Kommentit

Suositut