Välillä kovempaa treeniä ja lääkäriltä pelkkää kehua !

Viikon treenit alkaa olemaan taas taputeltu. Ennen kuin lähden purkamaan niitä niin lähdetääs tuosta lääkärillä käynnistä liikenteeseen. Oli taas rutiini käynnin aika lääkärillä ja tsekattiin miten on libren kanssa lähtenyt treenit ja muu elämä menemään.

Syksyn hyviä puolia :)

Pieni pelkohan siinä oli persuuksissa että mikä on tuomio ja saako sitä jatkossa pitää enää tuota libreä koska ehtona oli että pitää saada pitkäaikainen verensokeri alle 65, ennen libreä tuo taisi olla luokkaa 67. Ehkä vähän ylhäällä mutta lääkärin kanssa todettu että parempi liikkua ja kuntoilla kuin olla vain kotoa ja kytätä sokereita.

Niin kivaa oli että piti yrittää karata...

No näppituntuma oli itsellä että ei välttämättä ole tuon tavoitteen alla mikä johtaisi siihen että libre otetaan pois. Treenien ja kisojen suhteenhan sokerit on menneet hyvin ja ei ole ollut alhaalla eikä liian ylhäällä, mutta koko kesä menikin muuten aikalailla vuoristorataa varsinkin öisin. Nyt toki saanut insuliinit taas asettumaan ja ovat tasaantuneet. Ainut mikä siinä on nyt ollut huonoa on tuo tankkaus, kun saan pysymään verensokerit tasaisena pitää kuntoillessa tankkailla extraa.

Ja väitetään että eksyn helpolla :)
Tämä ylimääräisten geelien nauttiminen taas johtaa eittämättä painon nousuun, oravanpyörässä siis ollaan ja paino alkaa jo kohta olemaan lukemissa jossa se oli kun kävin vain salilla ja hankin lihasta , näin kun keskittyy juoksuun se voisi toki olla vähemmän :)

Mutta siis se tärkein eli saanko pitää libren ja kyllä saan, hobis oli 53 mikä oli itselleni pieni yllätys että oli noinkin paljon laskenut ja varsinkin kun ei ole ollut paljoakaan hypoja, superhyvä uutinen tuo :)

Ninja liikkeellä !

Viikon treeneissä on taas palattu arkeen ja alettu ottamaan tehoja irti juoksutreeneissä, kiitos Vauhtisammakon :)

Maanantaina mentiin radalla 200 metrin vetoja 20 minuutin ajan ja vaikkei mitään laatuvetoja ollutkaan vaan määrä niin kyllä jaloissa ja keuhkoissa tunsi tehneensä ja päälle vedettiin vielä 2 * 5 minuuttia heikoin lenkkiä , kivat ja kovat treenit :)

Keskiviikon treeneissä mentiinkin pidempiä vetoja ja vedon päälle aina pienen tauon jälkeen lyhyt veto. Ja jottei liian iisit ollut niin loppuun vielä kavuttiin portaita ja mäkiä ylös :)

Hyvä viikko siis muuten mutta eilen meni jostain syystä toinen pakara / reisiluun yläosa jotenkin sököksi. Salilla jalkoja ja siitä melkein suorilta Flow Parkkiin ei ollut hyvä idea :) Nyt sitä tässä rullaillut hieman ym. ja alkaa tuntuu jo paremmalta, kosketusarka vielä mutta katsotaan nyt josko huomiseksi saisi kuntoon ja jos ei niin sitten pidetään muutama päivä lepoa :)


Maastavetoja

Maanantai: 

Maantiepyöräily: 17km ja 46 minuuttia
Juoksu: Vetoja Paavolla , 7km ja 1tunti 10 minuuttia. Keskisyke 144
Venyttely: 15 minuuttia

Tiistai:

Jooga : Kevyttä ja pitkiä venytyksiä tunnin ajan

Keskiviikko:

Maantiepyöräily: 17km ja 46 minuuttia
Juoksu: tunti ja 29 minuuttia, 12,7 km ja keskisyke 142. Pitkiä vetoja
Venyttely: 25 minuuttia

Torstai:

Kuntosali: 45minuttia. Rinnallevetoja 5*5 32,5kg- 55kg. Clean & Jerk 5*5 30kg- 50kg. Tempaus 5*5 30kg- 45kg päälle vielä vähän hauiksia , ojentajia ja vatsoja
High Roller: tunnin setti ohjattuna, oli hyvä päästä ammattilaisen ohjaamana rullailemaan ja oppimaan paremmin (Vauhtisammakon järjestämä yhdessä High Rollerin kanssa )

Perjantai:

Polkujuoksu: 1h 40min, 10,2km ja keskisyke 134. Hieman mäki etsimässä ja nousua löysinkin 193 metriä reitilleni :)
Maantiepyöräily: Kevyt palauttava, 40 minuuttia ja 16 km. keskisyke 107
Venyttely: 25 minuuttia

Lauantai:

Kuntosali: Etukyykky 5*5 42,5kg- 57,5 kg. Takakyykky 5*5 55kg- 90kg. Maastaveto 55 65kg- 130kg. Penkki 3*8 55kg ja vatsoja päälle
Venyttely: 45 minuuttia

Sunnuntai: 

Venyttely: 55min
Jooga : 1h, kevyttä ja rauhallista joogaa

Autuaan tietämätön mitä tuleman pitää :)

Näin tämä viikko, jalasta riippuen ensi viikolla levätään enempi tai vähempi :)

Seuraathan jo blogia myös Facebookissa ja instassa !Kommentit

Suositut