Suunto Spartan ja käyttöohjeita sekä vinkkejä

Tässä hieman jatkoa tuohon aiempaan kirjoitukseen Suunto Spartan sykekellon käytöstä.  Tässä muutamia käytännön vinkkejä ja oikopolkuja tuohon Suunnon kelloon.

Aloitetaan nyt vaikka tuosta kellon uudelleen käynnistämisestä.
Tietokoneellahan se tapahtuu Suuntolinkin avulla pakottamalla ja ajamalla päivitys uudestaan.
Mutta jos kello nyt sattuu jostain syystä tilttaamaan ja et ole kone
en äärellä niin uudelleen käynnistys tapahtuu painamalla ylänappia pohjassa 12 sekuntia.Harjoitustiloista kun olet valinnut vaikka polkujuoksun niin ennen aloittamista pystyy valinnoista valitsemaan esimerkiksi navigoinnin ja hakemaan reitin jonka on kelloon movescountilla luonut tai hakenut jonkun toisen tekemän reitin, tälle toiminnolle iso plussa. Tuolta voi myös valita tavoitteet treeniin, GPS-tarkkuuden, intervallit ym.

Kun olet valinnut lajin, esimerkiksi painoharjoittelun ja vaihdatkin painojen nostelusta suoraan vaikkapa polkemaan kuntopyörää niin sinun ei tarvitse lopettaa saliohjelmaa vaan voit valita lennosta multisport-tilan ja ottaa sieltä sitten pyöräily. Tuo tapahtuu pitämällä oikeata ylänappia pohjassa hetken.Itsellä ranteet varsinkin salilla saattaa herkästi osua noihin nappeihin. Tuon näytön saakin lukittua ja avattua pitämällä oikealla olevaa alinta nappia pohjassa.

Ja jos tuntuu että olet Ninja kuten minä ja et omasta mielestäsi poluilla mitään navigointia tarvitse ja sitten oletkin jostain syystä eksyksissä niin nou hätä. Keskimmäistä nappia pohjassa pitämällä pääset käsiksi noihin valintoihin

Muuten jos haluat nopeasti päästä asetuksiin käsiksi se onnistuu parhaiten painamalla näyttöäKommentit

Suositut