Kevyt juoksuviikko ja vähän uimista kokeilemassa !

Paluu arkeen ja kunnon juoksuun tapahtui taas, eli odotettu Vauhtisammakon juoksokoulu jatkui taas tauon jäljiltä. Sitä olikin odotettu ja taas saa vähän tehoja treeneihin.

Pitkästä aikaa kunnon mutalenkkiä Fätillä :)Oli yllättävän kivaa juosta musiikkia kuunnellen

Tämä eka viikko oli kyllä onneksi kohtuu iisi ja käytiin lähinnä tekniikkaa läpi ja toisena kertana oli jo vetojakin kohtuullisesti.
Tämä sopi kyllä itselleni koska tuo vasen lonkka/ koukistajan ja kaikki siitä ympäriltä oli varsinkin alkuviikosta vielä kohtuu kireä. Uskaltauduin kuitenkin menemään koska kyselin mitä tuleman pitää ja luotin siihen että on kevyttä, ja olihan se onneksi :) Vedoissa kyllä huomasi että heinäkuu meni aikalailla pintakaasulla ja kroppa ei oikein tahtonut lähteä vetoihin mukaan, ehkä sitten ensi kerralla jo paremmin kun nyt on karstat otettu irti :)

Salihommeleita


Tulipa sitä käytyä katsomassa triathlon kisojakin ja siitä innostuneena käytyä uimassa ja pitkä on matka jos sitä vielä joskus siihen vielä isommin innostuu :) Toki olihan tässä vuosi aikaa treenata tuota uintia jos tähän paikalliseen kisaan osallistuisi :)

Tuosta tuli mieleen että harmittavan vähille on jäänyt maantiepyöräily, jos ensi viikolla löytyisi siihen aikaa jostain. Toki nyt pitäis panostaa tuohon juoksuunkin hieman koska Vaarat tuossa jo odottelee ihan kulman takana, toisaalta eipä tässä enää ihmeitä tehdä sinne eikä keväälle suunniteltuja tunkkaustreenien peruuntumisia enää ehdi paikkaamaan.

Salin puolelle olin ajatellut tässä että pitäisikö hommata uudet kuulokkeet koska alkaa salin musiikki hieman jo tökkimään. En vaan ole viitsinyt hommata uusia bluetooth -kuulokkeita koska omistanut hyvät kuulokkeet, mutta koska ne on piuhalliset ja teen pääsääntöisesti moninivelliikkeitä niin ei niitä oikein voi käyttää salilla.
Sopivasti siis sainkin testiin Sudio Tre bluetooth -kuulokkeet Sudio Swedeniltä. Nyt alkaa rauta nousemaan ihan uuteen malliin , ehkäpä :)
Nopeasti ehdin testaamaan jo noita juostessa ja istui omiin korviini kyllä hyvin. En paljoa ole musiikkia lenkeillä kuunnellut koska useat kuulokkeet eivät ole istuneet korviini ja ovat vain ärsyttäneet ja tippuneet. Nuo pysyivät hyvin eivätkä ärsyttäneet, pisteet siitä. En varmaan silti paljoa juostessa tule musiikkia kuuntelemaan paitsi silloin kun yksin menen mitä tapahtuu harvemmin mutta esimerkiksi Vaaroilla saattaa tulla musiikista saatu extraenergia tarpeeseen :)
Jos muuten olet harkinnut uusia kuulokkeita niin koodilla RUN15 saat -15 % alennukset ja ilmaisen toimituksen Suomeen Sudio Swedenin verkkokaupasta!

jostain se on aloitettava


Tässä viikon liikunnat taas lukuina:

Juoksua: 3 kertaa. Yksi tekniikkapainotteinen, kerran vetoja ja yksi pk-lenkki. 24,5 km ja 3 h 30min
Pyöräily: Maantiepyörällä 43minuuttia 17, 5km ja Fatbike
Joogaa: 3kertaa ja 2h 45 minuuttia. Kaksi kertaa rauhallisempaa ja kerran powerjoogaa
Venyttelyä:  2h 15minuuttia
Kuntosali: 2 kertaa ja 2h 15 minuuttia. Nopeutta ja maksimivoimaa tuli tehtyä ja vähän hihantäytettä hankittua
Uinti: 40 minuuttia ja 625 metriä. Jostain se on aloitettava ja hitaasti hyvää tulee :)

Näin tämä viikko siis meni ja paljon taas kertyi kaikenlaista liikuntaa :)

Kommentit

Suositut