Paluu levolta taas treenin pariin!

Jaahas, pienet lepohetket ja matkustelut hetkeksi taas ohi. Tällä kertaa matkailu meni ihan vain matkailuna eikä tullut treenattua yhtään, en edes ottanut juoksukenkiä mukaan. Toki ihan ei vaan laakereilla maattu vaan kyllähän tuo Suunto näytti että noin 15. 000 - 25. 000 askelta tuli päivittäin tehtyä ja liian iso osa niistä tuli ostoskeskuksissa :)
Eka lenkki Nutsin jälkeen ja paikat ok sekä sykkeet :)


Muuten tulee aina fiiliksestä riippuen ja vähän miten on kisoja tulossa niin vähän treenailtuakin reissussa.Usein se on juoksua, vaellusta tai sit on tullut vuokrattua fillari. Tämän tyylinen reissu tuleekin eteen tuossa jo onneksi piakkoin :)

Loma on kyllä treenin suhteen muutenkin hyvää aikaa. Kerrankin on aikaa panostaa pidempiin treeneihin  sekä kehonhuoltoon. Tässä kuussa onkin tullut joogattua jo enempi kuin viime vuonna yhteensä :)

Lähipoluilla Fätillä!

Tällä viikolla tullut tehtyä pari juoksutreeniä. Toinen oli ihan sellanen pk-lenkki Ruissalossa, matkaa taisi kertyä sellainen 17-18km ja vauhti leppoisa. Oli enempi tunnustelua et joko on palauduttu Nutsilta ja kyllähän sitä on taidettu.Toinen lenkki olikin polkujuoksua kotipoluilla, matkaa tuli noin 10km ja vähän tuli otettua jo tehojakin irti :)
Salillekin ehdin tehdä paluuta, ja samalla tein paluun vanhaan hyvään ohjelmaan eli kaikki kikkailu pois ja perusliikkeet takaisin. Tämän pitäisi tähdätä Vaarojen Maratonille sekä ensi kevään suuriin suunnitelmiin...
Fatbike tuli kanssa kaivettua esille ja sillä heitin palauttavan 30km lenkin poluilla ja olipas taas kivaa ajella tovin tauon jälkeen silläkin.

Salista taas toinen koti ?

Ja tuota mainittua joogaa tuli tehtyä kolmesti. Siihen olen kyllä syttynyt taas suuresti ja sitä ei vähennä se että huomaa kuinka tulee kehitystä ja lantio alkaa toimimaan taas paremmin :)

Näin siis tälllä viikolla, ensi viikosta ei tietoa mitä tulee tehtyä kalastamisen lisäksi :)

Kommentit

Suositut