Hei hei heinäkuu!

Heinäkuun kuntoilut kuntoiltu. Aikalailla meni omalla painolla ja ei tullut mitään suurempia paineita treenauksesta otettua. Oli sopivassa suhteessa sporttia ja lomailua. Aika paljon reissut ja tuo Nuts kisa teki taukoa treeniin ja tuntui ettei oikein mitään tullut tehtyä mutta onneksi tarkastelu näytti että kyllä sitä jotain on kuitenkin tullut tehtyä :)

Ylläksen maisemia ihastelemassa !

Heinäkuussa kun oli lomat niin tuli aika paljon panostettua kehonhuoltoon ja joogattua tulikin paljon. Ehkä syksyllä ei enää pysty ihan noin paljoa mutta tarkoitus olisi kyllä jatkaa tuota. Joogasta voit lukea lisää täältä Klik Klik!

Heinäkuu lähti perinteiseen tapaan liikkeelle Paavo Nurmi Maratonilla, tällä kertaa oli jänistelyä. Oli kivaa ja tykkäsin. Siitä täältä lisää Klik Klik!

Muuten juoksua tuli vähän silloin ja tällöin tehtyä. Lapissa käytiin kisaamassa tuntureilla ja siitä jäi mahtavat fiilikset, siitäkin lisää täältä Klik Klik!

Notkeeta on :)


Se mikä jäi harmittamaan hieman oli että pyöräilyä ei paljon kertynyt, no onneks on vielä kelejä jäljellä varsinkin tuolle maantiepyörälle :)

Tässä taas kuukauden tilastoja hieman

Juoksua: 49km ja polkujuoksua 74 km, eli ihan ok määrä siis kuitenkin 123km. Aikaa tuohon meni reilut 16 tuntia

Pyöräilyä: Maantiepyörällä vain 47,5km ja Fatbikella 30km. Todella vähän siis pyöräilyä

Kuntosali: seitsemän kertaa tuli käytyä, ihan ok kesäkuukaudeksi. Ehtiipä siellä talvella enempi olemaan taas :)

Kehonhuolto: 6 tuntia

Jooga: 15 tuntia, varmaan ole tullut ikinä edes puolen vuoden aikana näin paljon joogattua, yhtä kankee kait edelleen olen mutta enpä ole ainakaan enempää jäykentynyt :)

Paavolla jäniksenä!


Näistä katseet kohti syksyä ja uusia tavotteita ja onneksi Vauhtisammakon juoksukoulu jatkuu taas niin pääsee taas kirmaamaan ihan huolella :)Kommentit

Suositut