Nuts Karhunkierros lähestyy!

Kylläpä se aika menee nopeasti.  Pari viikkoa ja on tuomiopäivä, Nuts Karhunkierros siis uhkaavasti lähestyy.

Koko talvi ja kevät on tullut tätä varten treenattua ja vielä tälläkin viikolla on muutamat täsmätreenit tehty vain ja ainoastaan Karhunkierrosta silmällä pitäen.

Paljon on toki jäänyt talven aikana tekemättäkin, niille nyt ei enää mitää voi mutta pitää se tunkkaus ottaa heti tuon jälkeen vakiona ohjelmistoon.

Ei tässä onneksi ihan soitellen sotaan lähdetä vaikka jotain jäikin tekemättä, ja onpahan sitten ainakin takataskussa juttuja joita tehdä tuon jälkeen ja millä parantaa kuntoa jatkossa ja seuraaviin kisoihin.

Enää ei oikein mitään voi tehdä kisojen suhteen enkä aiokaan. Nämä viimeiset pari viikkoa otetaan kohtuu iisisti. Ehkä kolmesta neljään kevyttä lenkkiä poluilla, pari salitreeniä, jokunen lenkki maantiepyörällä mutta sitäkin enemmän kehonhuoltoa ja lepoa nyt vaan. Tässä vaiheessa ei enää ihmeitä tehdä vaan päinvastoin , jos nyt treenaa kovin saa vaan paikat jumiin ja tekee hallaa itselleen.


Nyt pitää vaan luottaa itseensä että kunto riittää ja oikeita asioita on tehty.
Mitään tavoitteita itselläni ei tuonne ole, tai on sellainen pieni mutta sen näkee sitten miten lähtee juoksu menemään ja miten sen käy. Tärkein tavoite on että tulee ehjä juoksu ja selvitään kunnialla maaliin.

Kohtalaisen luottavainen olen että ainakin jotenkin selviydyn. Isoimmat mietinnän aiheet ovat miten jalka kestää tuon matkan ja toinen on nuo verensokerit. 


Nyt kun on lämpö saapunut on lenkit olleet taas aikamoisia syömislenkkejä, olenkin tuon takia tiputtanut lisää pitkäkestoista insuliiniä mutta se alkaa sitten taas nostamaan verensokereita aamuöisin. Tuohon liittyy myös ongelma koskien mitä kaikkea ja kuinka paljon eväitä mukaan ja millä hemmetin voimilla niitä jaksaa raahata koko  53km mukanaan.  Enkä kyllä edes tiedä onko minulla riittävän suurta ehjää juoksuliiviäkään, vanha kun hajosi Vaarojen Maratonilla. 

Hieman siis on jännättäviä asioita vielä ja kyllähän se oma kuntokin hieman mietityttää.
Oletko sinä tulossa Haastamaan Kuusamon kevättä ?

Kommentit

Suositut