Yli 50km juoksuviikko takana!

Tättärää, toinen hyvä viikko putkeen juoksun suhteen.

Salijormailua!

Kilometrit siellä missä pitääkin ja ilman jalkakipuja, tai no ihan pienen pientä oli mutta sitä ei lasketa:)

Monenlaista treeniä mahtui viikkoon. Hieman harmittaa että jooga unohtui, piti ostaa uusi kortti mutta se vaan jotenkin jäi. Jos ensi viikolla muistaisi sen hommata :)

Viikko alkoi Vauhtisammakkon Juoksukoulun treeneillä ja ne olikin tällä erää aikalailla lihaskuntoa. Juostiin toki mutta matkassa oli muuttujia, välillä auton rengasta perässä vetäen, burbeita, bortsuja, kottikärrykävelyä ym. hauskaa. Reisissä tuntui muutaman päivän pientä polttelua :)

Muut juoksut olivatkin helpompia. Torstaina mentiin maratonvauhtisia vetoja ja lauantaina olikin vuorossa neljän tunnin setti(Lue tästä! )

Salillakin on kehitystä tullut ja homma etenee. Ensi viikolla salin puolella toki vuorossa kevyt viikko ennen viimeisiä puristuksia tämän ohjelman kanssa!

Maanantai:

Juoksu: 7,5km ja 1h 20min.

Tiistai:

Kuntosali: King of combos (lämmittely) Leuat 5*5, Hauis 7/7/7 10kg. Ojentajat dippipunnerrus 5*5 ja 10kg lisäpaino.. Pystysoutu 5*5 27,5kg, Penkki käsipainoilla 5*5 22kg

Keskiviikko:

Sali: King of combos, Boxikyykky 5*5 55kg, Tempaus 5*5 32,5kg, Rinnalleveto 5*5 32,5kg
Kehonhuolto: 40 minuuttia HighBaller

Torstai:

Juoksu: 8,9 km ja tunti. Maratonvauhtisia vetoja,  5,20 suunnilleen

Perjantai:

Kuntosali: King of combos, Etukyykky + voimapunnerrys kahvakuulilla 5*5, 20kg kuulat. Askelkyykky 5*5 kahvakuulilla 2*18kg. Maastaveto yhdellä jalalla 5*5 27,5kg

Lauantai:

Juoksu: 4 tuntia ja 34 km. Keskisyke 142

Sunnuntai:

Kehonhuolto: Tunti, HighRoller

Mitenkä sinun treeniviikko meni ?

Kommentit

Suositut