Testattiin Hunnarin hapotus!

Pitkät pyhät pitkät treenit, niin se vaan aina menee.

Tällä kertaa pyhät aloitettiin kunnon mäkitreenillä eli tunkkauksella Vorssasa.

Huipulla!


Meni aikataulut sopivasti yksiin Korpelan Janne järjestämän pääsiäisen kärsimysnäytelmän kanssa , ensin siis tunkkaamaan hetkeksi hunnarille ja tämän jälkeen sukuloimaan. Sopiva kombo miten aloittaa pyhät.

Osui kyllä huikea keli kohdille!

Itse Hunnarin Hapotus järjestetään kesällä vanhan laskettelukeskuksen maastoissa eli Iso-Hunnarilla.
Jannen reitti kulki tuota Hunnarin Hapotuksen reittiä ja pitihän se mennä testaamaan, josko vaikka jokin kesä menin itse tapahtumaan sen testaamaan...

Tapahtuman järjestäjä kiersi tuota reittiä 12 tuntia, itselleni riitti noin kaksi ja puoli tuntia. Enempi olisi tehnyt mieli vetää mutta pitää niitä sukulaisiakin muistaa :)

Reitti oli 5,2km pitkä ja yhdelle lenkille tulee noin 350 metriä nousua. Tuo tuli kierrettyä kerran kokonaan, viimeisen jätin aikataulujen takia kesken ja ensimmäinen lenkki tuli mentyä omia polkuja kunnes löytyi ryhmä joka tuota kiersi ja opasti meitä.

Hyvä oli reitti ja paljon paremmassa kunnossa mitä odotin , varsinkin kun torstaina tapahtuman sivuille tuli että nastat kannattaa laittaa jalkaan. Ei ollut oikeastaan kuin muutama paha paikka.

Hyvää täsmätreeniä tuo oli tulevalle Karhunkierrokselle, toki lisää pitää vielä noita saada ja pidempi kestoisena. Ehkä pitää mennä jokin vkl uudestaan tuonne kiertämään paremmalla ajalla.

Kiva oli olla mukana juoksemassa ja avittamassa Jannen urakkaa ainakin hetken verran, varsinkin kun hyvän tarkoituksen eteen tuota teki.

Janne keräsi hyvän summan juoksullaan lasten liikunnan tukemiseen, tämän lisäksi sinne sai tuoda liikuntavälineitä joita lahjoittaa lapsille. Hienoa että on ihmisiä jotka viitsivät järjestää tällaisia tapahtumia ja auttaa lapsia harrastamaan.

Kommentit

Suositut