Kova juoksuviikko !

Aikamoinen treeniviikko takana. Paljon oli kovaa treeniä, varmaan kokonaiskuormitukseltaan muutamaan viikkoon yksi kovimmista, tai ainakin siltä se tuntui :)

Tällä viikolla on runtattu menemään!
Salilla sekä juoksussa kuormitus oli aikalailla kovaa, ei mitään maksimeja mutta sellaista sopivan kovaa. Niitä sitten kun kertyy riittävästi yhdelle viikolle niin kyllä sen kehossa tuntee.

Onneksi yksi tässä alkaa olemaan kroppa jo palautunut hyvin ja ensi viikon voi ottaa ainakin juoksun suhteen vielä kovin, sitten onkin ehkä aika ottaa taas helpompi viikko kehiin.

Viikko alkoi perinteiseen tapaan tuplatreenillä, eli päivällä sali ja illalla juoksukoulun kanssa juoksemaan. Juoksu oli juuri sitä mitä olen kaivannut, eli pitkiä vetoja hyvillä vauhdeilla. Toki kesken treenien vedettiin hetken aikaa mäkeä non stoppina.

Tiistaina olikin sama setti, eli sali ja illalla taas Vauhtisammakon kanssa juoksemaan. Pitkiä vetoja oli taas ohjelmassa ja bonuksena portaita ja mäkiä. Vauhdit oli kovempia mitä maanantaina mutta treenitkin oli lyhyemmät niin uskalsi väsyneillä jaloilla päästellä.

Viikonloppua kohti jätin juoksun pois ja ohjelmassa oli kehonhuoltoa, joogaa ja vähän salia.

Lauantaina olikin vuorossa ultrajuoksukoulun treenit, viiden tunnin rypistys. Tuo toki jäi itseltä hieman vajaaksi (Viiden tunnin juoksu! )

Juoksua tuli viikolle 62 kilometriä ja treeniä kaikkinees noin 13 tuntia

Maanantai:

Kuntosali: King of combos (lämmittelyliike), Leuanveto 5*5, hauis 7/7/7 10kg, ojentaja dippipunnerrus 5*5 10kg lisäpainolla, pystysoutu 5*5 30kg, penkki käsipainoilla 5*5 22kg

Juoksu: Pitkiävetoja ja vähän mäkitreeniä. 15,6km. Eka veto noin 3,8km ja vauhti 4,45-4,50. Toinen noin 2,5km ja 4,30 vauhti. Loput oli vaihtelevia vetoja ja mäkeä

Tiistai:

Sali: King of combos, Boxikyykky 5*5 55kg, Tempaus 5*5 35kg, Rinnalleveto 5*5 35kg

Juoksu: 10,8km. Pari pidempää vetoa ja päälle lihaskuntoa ja mäkiä sekä portaita. Eka veto noin 2,7km ja vauhti 4,40 min/km, toinen veto noin 3,8km ja vauhti 4,50 min/km

Keskiviikko

Kehonhuolto: 30min, venyttelyä

Torstai:

Kuntosali: King of combos, Etukyykky + voimapunnerrus 5*5 20kg kahvakuulat. Askelkyykky 5*5 20kg kahvakuulat, Maastaveto yhdella jalalla 5*5 30kg

Perjantai:

Jooga: Yin joogaa, noin 1, 5h

Lauantai:

Juoksu: 4 tuntia 24 min. 35,8 km
Venyttely: min

Sunnuntai:

Kehonhuolto: 1h , HighRoller

Miten sinun viikkosi meni , tuli treenattua vai levättyä ?


Kommentit

Suositut