Vähän kaikenlaista kuntoilua!

Mennyt viikko sujui suunnitelmien mukaan eli vähän kaikenlaista kuntoilua ilman sen enempää suunnitelmallisuutta.

Salijormailua 

Tällä ajatuksella varmaankin mennään tuonne tammikuulle saakka. Vähän kropalle aikaa palautua ja samalla myöskin päälle.

Täysin laakereilla ei siis tule levättyä mutta mitään pakkoa ei ole treenata vaan fiiliksen mukaan enempi, varsinkin tuon juoksun suhteen.

Viime viikolla juoksut jäivät kahteen kertaan. Toinen oli aattona superkevyt reilu vitonen ja toinen oli poluilla Vauhtisammakon kanssa. Tuolla poluilla tulikin otettua enemmän irti koneesta kun mentiin mäkiä ylös ja alas. Tykkään kyllä tuosta poluilla juoksentelusta näin pimeäänkin aikaan. Toki yksin ei varmaankaan tulisi mentyä noin usein , tai ainakaan noin kovin :) Paljon asiaan on kyllä vaikuttanut myös tuo että päivitin syksyllä otsalampun uuteen ja nyt on kunnon valaisu,näkee mihin mennä.

Salilla tuli pari kertaa käytyä ja siellä taas totuttuun tapaan tempauksia, rinnallevetoja ja vastaavia. Kivaa on sielläkin ollut ja ollaan muutaman työkaverin kanssa käyty yhdessä. Tulee saatua vähän enemmän irti itsekin tuosta salitreenistä kun on kaveri kirittäjänä ja mikä mahtavinta niin saadaan käydä työaikana, luksusta :)

Kehonhuoltoakaan ei olla jätetty väliin vaan sitä on ollut tasaisesti pitkin viikkoa sekä joogan muodossa.

Nyt takaisin nauttimaan joulun antimista ja ehkäpä jotain kevyttä liikuntaa myöhemmin :)

tämän hetken liikunnat on melkeinpä pelkästään koiran kanssa ulkoilua!

Kommentit

Suositut