Fatbike esille kaapista!

Viikko on mennyt treenin osalta aikalailla kuten pitikin.
Juoksu on pidetty taka-alalla ja minimissä ja tehty vähän muita hommeleita.

Sunnuntain pitkis tällä kertaa fillarilla!


Kerran toki tuli poluilla käytyä ja kivaa oli ei käy kiistäminen, varsinkin kun saatiin porukalla mennä otsalamppujen kanssa kunnon lumisessa maastossa. Muuten taistelin itseäni vastaan ja skippasin Vauhtisammakon Juoksukoulun järkkäämän 50km elämyspolkujuoksun, tiukkaa teki mutta onnistuin :) Nyt on vaan hieman annettava kropan levätä ja palautua juoksusta, kyllä sitä ehtii sitten taas juoksennella joulun jälkeen ihan riittävästi.

Pitäisi ennemmän harrastaa tätäkin lajia


Salilla tuli muutama kerta käytyä ja pitää todeta että kivaa on sielläkin taas tehdä noita voimaliikkeitä , rinnallevetoja ja muita vastaavia. Kivasti on saanut myös hyödynnettyä työpaikan tarjoamaa etua että on tullut kesken päivän käytyä salilla, jää sitten illalla enemmän aikaa muuhun touhuamiseen ja hyvin salilla on ehtinyt tekemään kaiken suunnitellun kun on vaan tehnyt reippaasti liikkeet.

Pakollinen kiertopaikka,aina pitää ottaa kuva tuosta!

Tuli kaivettua Fatbike kaapistakin taas esille pitkän tauon jäljiltä, kivaa se kyl sillä on päästellä.
Kun vain jostain löytäisi aikaa enempi siihenkin harrastukseen , eikä sitä aikaa tule sillä yhtään lisää että tuli hommattua kortti Pure Moven Joogaan.

Viikkoon mahtui siis kaikenlaista kuntoilua taasen, mukavinta oli ehdottomasti tällä viikolla tuo Fatbike-lenkki.

Ensi viikolla taas jotain sälää miten sitten ehtiikin ja sen jälkeen taas vähän suunnitelmallisemmin ja juoksua takaisin mukaan arkeen.

Mites sinun viikko meni ?






Kommentit

Suositut