Raskas viikko juosta!

Juoksu olikin tällä viikolla varmaan raskainta mitä koskaan on ollut.
Taisi painaa jaloissa vielä aika pahasti Espanjan mäkitreenit, no kestävyyttä tulee lisää vaikka vauhti olikin kateissa aika pahasti.

Nyt on viikonloppu tehty aika pitkälti kehonhuoltoa, on hierontaa, venyttelyä , rullailua ja liikkuvuustreeniä niin eiköhän nuo jalat tuosta taas tokene ensi viikoksi :)


Pimeetä oli poluilla juosta!

Maanantai:

Viikko alkoi leppoisasti levolla, tunnin verran tuli High Rollerilla jalkoja rullailtua. Hieman mietin että olisi rupareiden treeneihin lähtenyt mutta väsymys voitti.

Tiistai:

Viikon ekat tupltatreenit. Toki eka tunti oli enemmän kehonhuoltoa.
Vauhtisammakolla oli HighBallerin ohjattu tunti ennen juoksua, sinne oli tietenkin mentävä että oppii ottamaan kaiken hyödyn irti tuosta. Hyvä tunti oli ja taas on työkaluja enemmän miten pitää kehosta huolta. Jos omistat tuon Ballerin tai HightRollerin niin ohjeita ja vinkkejä löydät tästä!

Tähän päälle oli siis juoksu, jo alkulämmöissä huomasi että jalat painaa ja ei yhtään helpottanut kun päästiin kohteeseen ja ilmoitettiin että on mäkivetoja.  Matkaa kertyi yhteensä reilut 9 km ja nousua 137 metriä

Keskiviikko:

Paluu polkujuoksuun ja pimeyteen sekä mutaan , mahtavaa .
Mentiin Littoisten järveä ympäri Vauhtisammakon polkujuoksukoulun kanssa. Jos oli eilen ollut jalat raskaat eivät ne poluilla olleet yhtään sen kevyemmät , no treeniä tämäkin vaikka sitten vähän hitaammalla vauhdilla. Kiva oli ryhmässä taas mennä ja hyvä että on noita ohjattuja tunteja ettei jää otsalamppu pölyttymään kaappiin. Matkaa tuli 8, 6km.
Illalla vielä puolen tunnin venyttelyt päälle.

Torstai:

Vuorossa olikin viikon toinen tuplatreeni.
Alle ensin tunti voimatreeniä juoksunaattorin ohjaamana, rinnallevetoja ja muita kivoja liikkeitä tehtiin. Itse pidin treenit maltillisena että jaksaisi edes hieman tuon jälkeen juosta .

Juoksu olikin sitten kunnon setti, vedettiin 10* 20 sekuntia, eli 20 sekuntia kovaa kymmenen kertaa ja sitten pieni tauko. Tätä tehtiin kymmenen settiä eli yhteensä sata vetoa.  Itse jättäydyin suosiolla mukavuusalueelle koska jalat olivat aivan tukkeessa edelleen. Omat vauhdit pyörivät siinä hieman päälle nelosen paikkeilla. Matkaa tuli reilut 11 km.

Perjantai:

Hieronta

Lauantai:

Aamusta kevyt juoksu koiran kanssa, vajaa 4 kilsaa ja reilut puoli tuntia.
Päälle tunnin verran liikkuvuusharjoitteita salilla, noita on ehkäpä kroppa kaivannut :)

Sunnuntai:

Pari tuntia kehonhuoltoa, venyttelyä ja rullailua.
Ja ehkä myöhemmin kevyt lenkki taas koiran kanssa, tai sitten Vauhtisammakon tekniikkatreeneihin. Pitää katsoa jaksaako liikahtaa sohvalta :)

Mites sinun viikkosi meni ?

Kommentit

Suositut