Viikon kuntoilut tehty!

Jaahas, olipa monipuolinen viikko kuntoilun suhteen. Tuli oikeastaan kuntoiltua kaikkia lajeja joita nyt on tullut enempi harrastettua paitsi pyöräilyä. Pyöräilemäänkin oli toki aikomuksena mennä mutta en sitten jaksanut yksin lähteä sateeseen vaan vaihdoin sen lepoon :)

Karevankierrosta kiertämässä!


Hieman on kyllä viime viikon juoksut painaneet vielä jaloissa tämän viikon mutta kait ne taas siitä hiljalleen palautuu. Ensi viikon alun jos jaksaa vielä kovin vetää niin sitten hetki vähän iisimmin , ehkä :)

Maanantain aloitin levon merkeissä ja silloin tuli vain joogattua hetki sekä rullailtua jalkoja auki. Kovin olisi kyllä tehnyt mieli lähteä omiin juoksutreeneihin mutta järki voitti, onneksi :)

Pitänee hommata vihreät housut vielä niin ei kukaan huomaa jos menee piiloon

Tiistaina olikin sitten vuorossa taas juoksua ja vähän porrastreeniä sekä ylämäkeä :)
Nousua tuli yhteensä 371 metriä ja kilometrejä 7,43.  Juoksutreeni koostui kolmesta eri osiosta. Alkuun mentiin 20 minuuttia portaita nonstoppina. Koska osasin odottaa että viikonlopun juoksut painavat ja meno tulee hyytymään annoin palaa ekassa osassa sen minkä jaksoi, ja hyvinhän tuon jaksoi. Tämän jälkeen mentiin mäkivetoja 15 minuuttia samalla idealla. Ekan vedon jaksoin ihan ok mutta tämän jälkeen reidet alkoivat sanoa että nyt ollaan rajoilla :) No tuli puskettua noin 4 metriä pitkää mäkeä sitten sen mitä pääsi ,tuntui kyllä jaloissa ja lisää näitä on saatava treeneihin :)
Loppuun tuli vielä yksi mäkiveto kun oltiin matkalla Vauhtisammakolle, se mentiin sitten pelkällä tahdolla :)


Koska jalat olivat aivan tukossa ja hapoilla niin samaa oli tiedossa keskiviikkona, toki tällä kertaa salilla. 10*10 treenit jatkuivat ja vuorossa olikin 100 maastavetoa ja siihen avustavat kylkeen.
Pitää kyllä todeta että sali maistuu tällä hetkellä todella hyvin, kunpa vain löytäisi aikaa jostain siihen lisää.

Torstaina olikin vuorossa taas tuplatreenit. Alkuun ensin joogaan Vauhtisammakolla ja siihen päälle juoksu. Kohtuu iisit treenit oli ja sopi kyllä tuohon kohtaan. Jooga sai kyllä jalat aika löysiksi mutta onneksi juoksutreenit olivat kevyet. Noin 500 metrin vetoja maltillisilla vitosen vauhdeilla paitsi lopussa missä viimeiset neljä tai viisi vetoa mentiin sinne hiukkasen alla nelosen vauhteja.


Perjantaina taas salille ja vuorossa aina ihanat kyykyt :)
Alkuun kyykkyjä sen 100 kipaletta ja päälle etukyykyt ja askelkyykyt, ja näin oli varmistettu ettei tällä viikolla jalat ole tuoreina missään vaiheessa :)

Lauantaina suunta olikin pienin tauon jälkeen Karevankierrolle ja polkujuoksua siis tiedossa.
Keli oli mitä oli mutta onneksi nuo kengät omaavat hyvät pidot niin ei joutunut miettimään että uskaltaako päästellä vai ei :)
Vauhdit oli aika maltilliset , ihan ei pk-vauhteja mutta ei mitään maksimejakaan . Suosittelen kyllä tuota Karevankiertoa jos et ole käynyt, todella monipuolinen reitti ja pitää sisällään lähes kaikkea :)
Siitä on muuten lisää täällä !

Sunnuntaina olikin osittainen lepopäivä. Kehonhuoltoa ja kevyt lenkki koiran kanssa.

Tässä viikon kuntoilut numeroina

Juoksu: 32,5 km
Joogaa: 2 tuntia /kertaa
Kuntosali: 2 tuntia
Kehonhuoltoa: 3,5 tuntiaMitenkäs sinun viikkosi meni ?

Oletko ottanut blogini seurantaan jo Somessa ?

Facebook

Instagram

Blogi löytyy myös näistä portaaleista joissa voit ottaa sen seurantaan

Blogit.fi
Blogipolku
Bloglovin
Theblogjungle
Blogkeen
Kommentit

Suositut