Miksi juoksen ?

Juoksu ja juokseminen, mikä siinä niin koukuttaa ?

Tuota jäin pohtimaan kun minulta kysyttiin tuossa tovi sitten miksi mä juoksen? Onko jotain tavoitteita joiden takia treenaan kovin?


Nopea vastaus oli ettei ole tavoitteita , tykkään vain treenata kovaa. Tottahan tuo on mutta nyt kun vähän enemmän asiaa pohtinut niin kyllähän niitä tavoitteita on joiden takia treenaan.

Tavoitteet on toissijaisia itselleni. Syy miksi kerta toisensa jälkeen kelissä kuin kelissä raahaan itseni juoksutreeneihin on niin yksinkertainen kuin se että tykkään siitä olosta ja tunteesta mikä tulee kovan treenin jälkeen.

Joku voisi sanoa että koukussa tuohon sekä henkisesti että fyysisesti, ehkäpä mutta voisi sitä olla huonompikin kohde johon jäädä koukkuun. Yhtä iso syy tuohon miksi juoksen on ryhmässä jossa treenaan, hyvä porukka joka puskee eteenpäin :)

Tykkään siis vain juosta, ei siihen sen isompaa mysteeriä ole. Juostaan näitä määriä niin kauan kuin se tuntuu hyvältä, vaihdetaan sitten lajia jos sille tulee aihetta joskus :)

Tavoitteista hieman tuossa aiemmin jo laitoinkin.
Varsinaisesti minulla ei ole siis motivaattorina juoksuun jotain tiettyä tavoitetta. Joskus alkuun taisi olla puolimaraton ja sen jälkeen piti juoksut jäädä :)


Itselläni tavoitteet on ihan muualla kuin jossain tietyssä kilpailussa tai jokin tietty aika. Toki niitäkin välillä on ja pyrin kehittymään mutta itselläni tavoitteena on lähinnä se että pysyy kunnossa ja terveenä, ne on ne tärkeimmät.

Ja jos hieman noita kilpailullisia tavoitteita hakemalla hakee niin ainahan sitä tähtää siihen että pystyisi juoksemaan pidemmälle ja kovemmin, eli tavoitteet on saada juoksu siihen malliin että poluilla voisi lentää :)

Miksi sinä juokset ja onko sinulla jotain tavoitteita juoksun suhteen ?

Blogi löytyy myös Somesta

Facebook
Instagram

Ja myös näistä portaaleista voit seurata
Blogkeen
TheBlogjungle
Bloglovin
Blogit.fi
Kommentit

Suositut