Ensimmäinen satku maantiepyörällä ja muut hapotukset!

Taas yksi hyvä treeniviikko takana ilman isompia ongelmia. Toki lonkka hieman muistuttelee itsestään mutta eiköhän se siitä taas tokene ja ei ihmekään että hieman on jumissa kun tuli kuuden päivän sisään viisi kertaa juostua !

Maisemat on yksi syy polkujuoksuun!
Viikko oli treenien osalta jaloille aika kova ja ensi viikolla onkin syytä ottaa hieman iisimmin.
Viikko lähti käyntiin Hirvensalon alpeilta jossa hyviä mäkivetoja ja sopivasti hapotusta, lisää maanantaisesta löydät täältä !

Keskiviikkona olikin vuorossa porrastreeniä ja kuuvuoren kentällä vetoja. Hyvä treeni oli ja tuntui jopa kohtuu iisiltä, tiedä sitten oliko vai tuliko löysäiltyä ? Toki kun tuon ääneen totesin treeneissä niin tulihan se kunnon hapotus ja bonus siihen loppuun ja ryhmänä takaisin sammakolle edettiinkin niin että neljän hengen ryhmällä mentiin ja yhtä aina kerrallaan kannettiin repparissa. Eikä se kyydissä olokaan mitään lepoa ole vaan on yllättävä raskasta!

Torstaina olikin vuoro kaivaa Salomonit kaapista ja kohti kotipolkuja eli karevansuota kiertämään.
Vauhti oli aika iisi ja mukava pk-lenkki tuli. Mäet tuli otettua kovemmin ja hieman sai otettua hapotustakin. Pakko jälleen todeta että kyllä polkujuoksu on mun juttuni!


Spurtti mäkeen!

Perjantaina aamusta olikin sitten vuorossa eri laji ja ehkäpä viikon odotetuin setti. Maantiepyörä esiin ja ei muuta kuin vaan kampea pyörittämään :)
Keli oli mitä mainoin, ehkä hieman olisi voinut olla lämpöä enemmän että olisi saanut mennä t-paidassa setin ja se pieni sadekuurokin olisi voinut olla tulematta mutta ei onneksi ollut paha. Samalla tuli tuolla lenkillä ekaa kertaa kokeiltua irtohihoja jotka hommasin, pitää todeta että ajoi asiansa.
Lenkin reitti kierteli oharin kautta kohti Ravattulaa ja täältä suuntasimme kohti jokirantaa ja sieltä Hirvensaloa ja Kakskertaa. Alku otettiin aika leppoisasti että on voimia vielä jäljellä kun päästään mäkiselle osuudelle tuonne Kakskertaan. Tuolla kiersimme vielä myöskin Erikvallan mäet ja suunnattiin sitten takaisin kohti keskustaa ja Ruissaloa. Ruissalon kautta kotiin ja mittari näytti että reilut 100km tuli täyteen. Kiva lenkki ja yllättävän paljon jalatkin siinä väsyi vaikka vauhti määritettiin niin ettei ihan liian kova ole tässä vaiheessa. Keskivauhti lenkillä oli jokin 22km /h. Helposti olisi pystynyt nostamaan tuon kyllä ainakin yli 25 mutta jääköön ensi kertaan.

Sunnuntaina tuli mieleen ettei olekaan tullut hetkeen salilla käytyä. Epämääräistä voimatreeniä siellä. Hieman rinnallevetoja, tempauksia ja Clean & Jerkkiä .

Eka satku pyörällä vedetty!


Tässä vielä viikon treenit:

Maanantai:
Maantiepyöräily: 16,7km ja 49min
Juoksu: Mäkivetoja Hirvensalossa. 6,75km ja 1h 35min. Keskisyke 135
Venyttely: 42 min

Tiistai:
Venyttely: 24min

Keskiviikko:
Juoksu: 7,4 km ja 1h 20 min. Keskisyke 134
Venyttely: 36min

Torstai:
Polkujuoksu: 21,5km ja 2h 57min. Keskisyke 128
Venyttely :47 min

Perjantai:
Maantiepyöräily: 104km ja 4h 54min. Keskisyke 112
Venyttely: 47min

Lauantai:
Venyttely: 35min

Sunnuntai:
Kuntosali: Voimatreeni, 1h
Venyttely: 1h

Hirvensalon happoja

Kommentit

Suositut